GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja spakowalam większość na długi rękaw, najwyżej moj mi dowiezie, ma 15min autem do szpitalaBrawoja też dopakowałam 2pajace i 2body z krótkim rękawkiem bo taka pogoda, że sama nie wiem jak ubrać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja spakowalam większość na długi rękaw, najwyżej moj mi dowiezie, ma 15min autem do szpitalaBrawoja też dopakowałam 2pajace i 2body z krótkim rękawkiem bo taka pogoda, że sama nie wiem jak ubrać.
Ja spakowalam większość na długi rękaw, najwyżej moj mi dowiezie, ma 15min autem do szpitalapolozna mowila, ze najlepiej wziac 8 zestawow ciuszkow, ze mamy na poczatku za luzno pieluszki zapinaja i lepiej miec zapas. Spakowalam kocyk minky ale ciagle sie nad nim zastanawiam, bo chyba ogolnie on utrzymuje temperature...
Brawo[emoji16]dobrze, że już spakowana jesteś[emoji16] Ja mam tylko tetry do szpitala[emoji4] na wyjście mąż coś przywiezie[emoji16]Nareszcie spakowalam torby do szpitalatrwalo to chyba ze 2h ale sie udalo. Najwiekszy problem mialam z ciuszkami dla malego, ktore wziac
![]()
Heh. Z tych wszystkich pseudometod to mi ta Pietrucha najbardziej pasujelubię zielone
ale u siebie nie mam A jakbym miała w sklepie tyle kupić to bankrut na dzień dobry.
Swoją drogą pamiętam że razem skladalysmy wniosek o 300zl na wyprawkęmi dziś przyszło
![]()
Tak dla dzieci które chodzą do szkół.300zl na wyprawkę? Coś więcej możesz powiedzieć? To jakieś dodatkowe pieniądze od państwa czy jak?
Nam tez wplynelo na konto juz :*Heh. Z tych wszystkich pseudometod to mi ta Pietrucha najbardziej pasujelubię zielone
ale u siebie nie mam A jakbym miała w sklepie tyle kupić to bankrut na dzień dobry.
Swoją drogą pamiętam że razem skladalysmy wniosek o 300zl na wyprawkęmi dziś przyszło
![]()
Tak dla dzieci które chodzą do szkół.
Też dołożyłam ubranko na krótki rękawBrawoja też dopakowałam 2pajace i 2body z krótkim rękawkiem bo taka pogoda, że sama nie wiem jak ubrać.