reqiem
Fanka BB :)
Też sie "leczyłam" w Ostravie i też Ziarek polecił mi Kopca. Pewnie, że kojarze, to mój lekarz od wieelu lat, a teraz prowadzi moją ciążę. Uwielbiam go [emoji4]Knurów
Kojarzysz Ziarkiewicza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też sie "leczyłam" w Ostravie i też Ziarek polecił mi Kopca. Pewnie, że kojarze, to mój lekarz od wieelu lat, a teraz prowadzi moją ciążę. Uwielbiam go [emoji4]Knurów
Kojarzysz Ziarkiewicza?
Oooo no proszę a w Knurowie chodzisz na wizyty czy w GliwicachTeż sie "leczyłam" w Ostravie i też Ziarek polecił mi Kopca. Pewnie, że kojarze, to mój lekarz od wieelu lat, a teraz prowadzi moją ciążę. Uwielbiam go [emoji4]
A Kopiec też był taki zakręcony? W którym tygodniu ciąży jesteś ?Też sie "leczyłam" w Ostravie i też Ziarek polecił mi Kopca. Pewnie, że kojarze, to mój lekarz od wieelu lat, a teraz prowadzi moją ciążę. Uwielbiam go [emoji4]
W Gliwicach bo mieszkam blisko tej poradni gdzie on na NFZ przyjmuje, ale nie raz nie dwa Sanvite też odwiedziałam. Jesteś zadowolona z Kopca?Oooo no proszę a w Knurowie chodzisz na wizyty czy w Gliwicach
Kopiec zakręcony Maxa. Mam wrażenie że pacjentki przejęły nas nim kontrolę. Ma 8ch dużo to trzeba przyznać. Generalnie nie powiem fajny facet. Wali prosto z mostu. Ale czasami coś zapomni przekazać. Ale że do Ziarka mam pełne zaufanie i wiem że mi krzywdy nie da zrobić [?pomimo że lekko że mną nie miał ] to pojechalismy tam. A jak u Ciebie to wyglądało ¿W Gliwicach bo mieszkam blisko tej poradni gdzie on na NFZ przyjmuje, ale nie raz nie dwa Sanvite też odwiedziałam. Jesteś zadowolona z Kopca?
A ja mieszkałam 3 bloki od Sanvity teraz mieszkam troszkę dalej ale też w KnurowieW Gliwicach bo mieszkam blisko tej poradni gdzie on na NFZ przyjmuje, ale nie raz nie dwa Sanvite też odwiedziałam. Jesteś zadowolona z Kopca?
Oj ta histeria....uwierz mi ona nie mija tylko zmienia swoje oblicze w krzyki i dużo gadania a później fochy... dzieci z czasem są najsłodsze kiedy śpiąDo pracy jeszcze nie ale muszę mieć czas na szukanie nowej. Nie chce wracać tam gdzie jestem zatrudniona, moje priorytety się zmieniły. muszę się też ostro wziąć za siebie bo mam 20 kg więcej niż przed stymulacjami a to ani mi się nie podoba ani nie moim stawom. Ojjj moi będę szogunami. Ola to taki mały huragan a Piotruś zaczyna ja doganiac haha nie wiem co to będzie za 8 lat ale oni już dziś wchodzą.ze.mna w dyskusję i uskuteczniaja histerię gdy coś jest nie po ich mysli
ale jeść trzeba aby dziecko rosło, ja się śmieje że mój mąż by mnie teraz wsadził w klatkę i tuczył jak czarownica Jasia
a teraz do 6 miesiaca w ciazy 5 kg ...Ale teraz to słodkie kg ❤Tylko kuźwa nie mają w hurtowniach. Boże chyba wycofali...Dziwnebo ja mieszkam w małym miasteczku w warmińsko-mazurskiem i nie było problemu to w takim dużym mieście uważam, że tym bardziej nie powinno być kłopotu ze sprowadzeniem.
Nic mi to nie mowiTo może umów sie jeszcze do dr Pasnika w Łodzi. On ci zleci potrzebne badania.
Skoro macie jeszcze 13 zarodków to chyba problem nie jest z zapłodnieniem tylko z implementacją.
Są tutaj dużo mądrzejsze głowy i może one coś jeszcze ci podpowiedzą
O nie... Współczuję bardzo.Beta <2.
Zaczynam mieć już powoli dość tych podejść;(