Genadia
Fanka BB :)
Od pierwszego dnia po owu czyli pierwszego dnia wyższych temperatur [emoji6]
O dzięki!
mam nadzieję, że coś do mnie przyleci, bo w Poznaniu jest koszmar!
Oj Poznania ode mnie daleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Od pierwszego dnia po owu czyli pierwszego dnia wyższych temperatur [emoji6]
mam nadzieję, że coś do mnie przyleci, bo w Poznaniu jest koszmar!
Ja zaszłzm ze stosunku 3 dni przed owu (potwierdzone monitoringiem). Wiem napewno, bo pozniej juz seksu nie byłoDziewczyny, jak to jest bo mi się miesza. Czy seks na dwa dni przed owu może być ok? Kojarzę, że tak bo plemniki żyją do 6 dni ale to chyba tylko w wypadku bardzo dobrych wyników nasienia? No i często zaleca się <B co dwa dni więc może tak wyjść, że nie będzie dzień przed owu. Czy mam rację?
Ja zaszłzm ze stosunku 3 dni przed owu (potwierdzone monitoringiem). Wiem napewno, bo pozniej juz seksu nie było![]()
Daga a będziesz miała dziewczynkę? Sprawdza się teoria, ze na dziewczynkę lepiej działać kilka dni przed owu?
DokładnieJa to samo, chyba bym płakała [emoji6] 4 to byłoby optymalnie jak dla mnie.No byłoby fajnie jakby nie przyszła, ale jak piszesz, że wspolzyliscie tylko po wizycie j gina, który stwierdził zapadnięciu pęcherzyka, to już było po owulacji. Ja sobie też robiłam nadzieje, małe ale miałam. Ale u mnie chyba nie było owulacji, bynajmniej ja nie zaobserwowalam klasycznych zwiastunów owulacji.Pierwsza wyczekana i stracona ciąża to musi być straszne. Wierzę, że źle Ci z tym. Jednak nie możesz się zamartwiac na zaś [emoji4] musisz wierzyć, że teraz się uda.
Moim zdaniem tsh chyba trochę wysokie jak na staraniaPrzepraszam
DokładnieMój ginekolog mówił, że przy staraniach max tsh to 1,5...
Tak, bede miala dziewczynkeDaga a będziesz miała dziewczynkę? Sprawdza się teoria, ze na dziewczynkę lepiej działać kilka dni przed owu?