Ja sobie chyba pampersa tez zaloze jak ktoras kolezanka pisala, bo strach mam mega już, nie wiem ,czy te golabki mi sie udadza przez tosuper wieści
obym ja i reszta wizytujących dziś dziewczyn przyniosły takie wiadomości
mi do wizyty pozostało ok 30 min stres jest
rano byla teściowa niedawno pojechała i dobrze ze przyjechała bo przynajmniej nie było czasu na myślenie i czas szybko przeleciał![]()
reklama
Tak w necie wyczytałam ze już miałamTo chyba ze juz mialas i masz przeciwciala - igg. A igm to ze teraz nie chorujesz ;-)
Marcówka19
Zaciekawiona BB
Daj znać.Ja z synem nie wiem, zaraz lukne na usg czy jest

Nie mam jednak napisane na usg, jeszcze zobacze na wypisie ze szpitala jak bylam w 13tyg moze tam mierzyli i napisaliDaj znać.![]()
Natka_91
Początkująca w BB
Witaj! Ja miałam pierwszą betę 37, kolejna 168 więc bardzo podobnie do CiebieWitamnie wiem czy nie za wczesnie, ale po kilku dniach spóźnienia miesiączki postanowilam zrobic test ciążowy na ktorym zobaczylam jedną wyraźną kreskę i druga ledwo widoczna
następnego dnia wybralam sie na beta hcg ktore wynioslo 38, dzisiaj powtórzyłam po 48h wynosi 119
moj ginekolog wraca z urlopu 15 sierpnia, w ktorym tygodniu byłyście na pierwszej wizycie?
![]()
Jaasna
Fanka BB :)
Mozecie sie smiac, ale ja w to wierze, z cala trojka mi sie sprawdzilo.Kiedyś wyczytalam w statystykach ze szybkie bicie serduszko tzn powyżej 150 w większości zwiastuje dziewczynki i póki co u moich znajomych się sprawdza![]()
Ostatnio tez mialam nadzieje na synka i po usg w 12 tyg w zasadzie wiedzialam, ze bedzie corka. U dziewczyn serce zawsze bilo ok. 160, u syna ok. 140.
Tylko musi byc cos powyzej 8 tyg ciazy, kiedy serce jest lepiej uksztaltowane.
Jaasna
Fanka BB :)
Mnie jeszcze nie.Tez wam tak piersi urosly?
Biust mi rosnie zawsze po 10 tyg ciazy i teraz pewnie bedzie tak samo.
Marcówka19
Zaciekawiona BB
No to obalone statystykiJednak u syna bylo 157, a w tamtym roku u dziecka 174 takze u mnie sie nie sprawdzilo, teraz jest 129

reklama
Hehe zawalilam wszystko [emoji6][emoji23]No to obalone statystyki![]()
Podziel się: