KaIno
Fanka BB :)
U kochana to jesCze masz ładnie . Ja miałam 0.02 a po tym dwie stymulacje. Przed zabiegiem wcale nie sprawdzałam .Sprawdzalam rok temu i bylo 0.29 ale mialam potem mocna stymulacje wiec obawiam sie teraz wyniku.. a Ty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U kochana to jesCze masz ładnie . Ja miałam 0.02 a po tym dwie stymulacje. Przed zabiegiem wcale nie sprawdzałam .Sprawdzalam rok temu i bylo 0.29 ale mialam potem mocna stymulacje wiec obawiam sie teraz wyniku.. a Ty?
Czyli dzis dalej Ci nie beda nic podawac? Czy jak ne ruszy dzis to jutro cesarka? Ile Lenka waży? Caly czas jestem myslami z Toba ❤Kochane cewnik założony ból na początku był mega nie do zniesienia , były łzy ale już przechodzi ... może zacząć się samo dziś bo wczoraj sama zaczęłam ostre skurcze chociaż ja tego w ogóle nie czułam tylko widać było na zapisach ktg. Planowo jeżeli samo się nie rozbuja dziś to jutro o 7.30 już zaczynamy rodzic ❤
Proszę o kciuki i modlitwe żeby już wszystko gładko poszło! ❤❤❤❤
Kochane cewnik założony ból na początku był mega nie do zniesienia , były łzy ale już przechodzi ... może zacząć się samo dziś bo wczoraj sama zaczęłam ostre skurcze chociaż ja tego w ogóle nie czułam tylko widać było na zapisach ktg. Planowo jeżeli samo się nie rozbuja dziś to jutro o 7.30 już zaczynamy rodzic ❤
czekamy narazie , mam nadzieję że rozwarcie ładnie się zrobi .. bol jest mega ale muszę wytrzymać i jak dziś same skurcze się nie pojawia to jutro o 7.30 mam być gotowa i jedziemy na porodowke i wywolujemy snCzyli dzis dalej Ci nie beda nic podawac? Czy jak ne ruszy dzis to jutro cesarka? Ile Lenka waży? Caly czas jestem myslami z Toba ❤![]()
Kochana trzymamy kciuki za Ciebie i TWoja Księżniczkęczekamy narazie , mam nadzieję że rozwarcie ładnie się zrobi .. bol jest mega ale muszę wytrzymać i jak dziś same skurcze się nie pojawia to jutro o 7.30 mam być gotowa i jedziemy na porodowke i wywolujemy sn
Trzymamczekamy narazie , mam nadzieję że rozwarcie ładnie się zrobi .. bol jest mega ale muszę wytrzymać i jak dziś same skurcze się nie pojawia to jutro o 7.30 mam być gotowa i jedziemy na porodowke i wywolujemy sn
Kochane cewnik założony ból na początku był mega nie do zniesienia , były łzy ale już przechodzi ... może zacząć się samo dziś bo wczoraj sama zaczęłam ostre skurcze chociaż ja tego w ogóle nie czułam tylko widać było na zapisach ktg. Planowo jeżeli samo się nie rozbuja dziś to jutro o 7.30 już zaczynamy rodzic ❤

transfer w granicach 10 wrzesnia

może Wy coś możecie napisać?