• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Ja już nie wiem co o tym wszystkim myśleć.U mnie to chyba jakiś pech.Za pierwszym razem zero zarodków a teraz tylko dwa.

Nadzieja jesli u was nasienie ok to mysle, ze moze chodzic o te mrozone komorki. Ja bym sie decydowala na czechy bo dziewczyny naprawde duzo zarodkow tam maja i czesto blastki z tego co slyszalam. Gyncentrum k-ce gdzie ja jestem ma tez gwarancje 4 zarodkow i dopasowanie dawczhni w ciagu tygodnia jesli wolalabys w polsce.

reklama
Dziewczyny, dzis 51 dc a @ nadal nie ma i wszystko z planowanym transferem przesuwa sie. Czym naturalnym mozna wspomoc wywolanie @? Jak do konca tygodnia jej nie bedzie, ide do lekarza pewnie po dupka.

@Felia, idizemy na tym samym wozku. U mnie dzien 57 [emoji33] i nic a nic nie wyglada jakby sie @ miala pojawic.

ja daje jeszcze dwa tygodnie i jak sie nie pojawi po powrocie z Grecji to tez ide wywolac bo nie chce juz dluzej czekac na immuno leczenie!

Mieciu ja dzisiaj betowałam.Myslę że bioch.

Aa no tak przepraszam [emoji20] jeszcze zweryfikuj nigdy nic nie wiadomo. Ja tez po ostatnim transferze z bioch obawiam sie tego scenariusza, sikaniec wyszedl poxytywny jak ostatnio tylko co dalej, i kontempluje isc jutro na bete w 8 dniu ale sie boje bo caly czas mam w glowie ostatni transfer i te cyrki ze speawdzaniem przyrostu bety [emoji17]

Ogolnie to jeżdżę do invicty w Bydgoszczy( to tylko filia do konsultacji i joc więcej ) na zabieg mnie odesłali do Gdańska nie wiem jak wyglada Wawa bo być może tam tez robia zabiegi . Skad jesteś ??
Ja jestem z Olsztyna. Leczę się w Bocianie. Na wizytę jadę do Gdańska. Zobaczymy co mi powiedzą. Mam nadzieję, że dojdzie do zabiegu i coś drgnie

Cozza ja tez dzieki Kalno wrocolam do zywych. Ja pobiegne do invicty w Wawie. Dziewczyny ktorego lekarza tam polecacie? Wiem ze kunicki jest super ale terminy do niego daleeeekie
Jak byłam wczoraj to panie z recepcji mówiły że żeby zapisać się na wrzesień trzeba dzwonić po 15 sierpnia,bo jeszcze nie ma grafika lekarzy,także możesz spróbować bo pewnie w sierpniu nie da rady.Kunicki owszem super ale dla mnie jest juz spalony, ja teraz idę do P. wydaje mi się konkretny i chętniej się zgadza na moje propozycje niż J do którego też nic nie mam;)

W Teplicach macie Pronantal Plus ( chyba ) w Ostrawie jest Gynzentrum ( nie ma z polskim nic wspolnego) w Pradze macie Gennet, dr Kult , PFC i jeszcze z 5 innych, musicie sie tylko jezykowo nastawic na czeski, niem , albo angielski. Moze Ostrawa ma tlumacza polskiego.
spokojnie bez tłumacza się obejdzie. Wszyscy dają radę. A dokumenty są tłumaczone na Polski.
Przynajmniej w tej klinice Gyncentrum w Ostravie.

reklama
Aa no tak przepraszam [emoji20] jeszcze zweryfikuj nigdy nic nie wiadomo. Ja tez po ostatnim transferze z bioch obawiam sie tego scenariusza, sikaniec wyszedl poxytywny jak ostatnio tylko co dalej, i kontempluje isc jutro na bete w 8 dniu ale sie boje bo caly czas mam w glowie ostatni transfer i te cyrki ze speawdzaniem przyrostu bety [emoji17]
Mieciu jak cie bardzo kusi to jedz na bete. Zobaczysz jaki bedzie wynik. A przyrosty mozesz zrobic w przyszlym tyg np pn-sr :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry