Agonia777
Fanka BB :)
Piękny widokCiocie rosne jak na drożdżachpani dr powiedziała że jestem wyrośnięty o tydzień więcej niż powinienem/am i poród pewnie będzie tydzień wcześniej
po za tym wszystko jest ok
![]()

Super człowieczek na zdjęciach

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piękny widokCiocie rosne jak na drożdżachpani dr powiedziała że jestem wyrośnięty o tydzień więcej niż powinienem/am i poród pewnie będzie tydzień wcześniej
![]()

Super człowieczek na zdjęciach

A myslalam ze dzus mialas prenatalneWcześniej gretko A dzisiaj Anna Wajda super lekarka zbadala mnie wyjaśniła dała skierowania na badania bo gretko to nic
Moj tez tak co wizytę ti większy i co chwile byl inny termin porodu wg usgPrenatarne mam 28 sierpnia to się więcej dowiemyAle że taki klocek jestem to nie do wiary
Kochana nie masz nauczki. Takie jest życie cały czas czekamy by się udało, by w końcu beta ruszyła a potem jak znowu jest jakiś problem człowiek jest załamany. Użalaj się jesteśmy po to by Cię pocieszyć i Ci pomóc. Przykro mi Kochana ale nadzieja jeszcze jest.Dokładnie, ja też myślałam,że jak test wyszedł pozytywny,to już jest dobrze. Potem pierwsza beta,druga,trzecia,czwarta i dzisiaj piąta. Stres związany z przyrostem i jestem wrakiem człowieka. Nie chcę się użalać nad sobą,bo wiem,że niejedna z dziewczyn miała gorsze przejścia. Zastanawiam się w kółko czy to może przez ten polip,który widziala dr Cz. przed transferem, kiedy będę mogła podejść po moje dwie blastki i w ogóle jak to wszystko ugryźć. Ja chyba za bardzo uwierzyłam w to,że jak beta mi urosła na początku,to już musi być dobrze. Mam nauczkę od losu.![]()

Mój mąż miał robione badanie 2 mutacji delIF508 i dele2,3. Wynik ujemny, ale w interpretacji wskazano, że "wykonano analizę DNA w kierunku nosicielstwa 2 spośród 1600 mutacji występujących w genie CFTR. Wskazane jest rozszerzenie diagnostyki z powodu braku możliwości wykluczenia obecności mutacji innych niż badane". Te badania robiliśmy przed podejściem do ivf. Może warto podrążyć temat.@Dgd co masz na myśli pisząc o poszerzeniu CFTR???
Mój ma dodatni, ja ok, ale.nikt nam nie proponował.ani wizyty u genetyk ani żadnego poszerzania... stwierdzili, że skoro ja jestem ok to nie ma tematu. Słusznie?
Ale ładnie widać;-)Ciocie rosne jak na drożdżachpani dr powiedziała że jestem wyrośnięty o tydzień więcej niż powinienem/am i poród pewnie będzie tydzień wcześniej
![]()
Bo oni teraz maja remont z,tego co dziewczyny pisaly wiec se mozesz dzwonić. Moze ktoras dobra duszyczka nnapisze do kiedy on uestDzień dobry.Chciałabym się zarejestrować do dr.Paśnika w Łodzi.Wydzwaniam ale nikt nie odbiera.Czy w związku z tym mogę was prosić o jakiś aktualny numer do niego.Byłabym wdzięczna.
Dzień dobry.Chciałabym się zarejestrować do dr.Paśnika w Łodzi.Wydzwaniam ale nikt nie odbiera.Czy w związku z tym mogę was prosić o jakiś aktualny numer do niego.Byłabym wdzięczna.