Mieciu85
Fanka BB :)
Ja mialam w dniu porodu nalot calej rodziny partnera, kiedy chcialam po prostu miec cisze i spokoj, a w dniu wyjscia ze szpitala zorganizowali dla nas grila!No to też. [emoji33] niektórzy to są tacy pomysłowi, że szok.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mialam w dniu porodu nalot calej rodziny partnera, kiedy chcialam po prostu miec cisze i spokoj, a w dniu wyjscia ze szpitala zorganizowali dla nas grila!No to też. [emoji33] niektórzy to są tacy pomysłowi, że szok.

Naprawdę trzeba dopłacać 400 zł że przyjdzie na 5-10 minut. Ja myślę że teraz kliniki mają duzo pacjentów bo jeszcze leczą się u nich pacjentki z wyżu demograficznego, myślę że za 5 lat już im nieco ubędzie klientów.Robi jak sie zaplaci 400 zl
No to narazie biorę tak jak mam .. człowiek łapie się wszystkiego aby tylko udało sieAle nie mozesz tak myslec pierwszy raz probojesz z clexanem wiec nie wiesz czy taka dawka nie jest dla ciebie optymalna. Hematolodzy i ginekolodzy przy mutacjach i trombofili w ciazy zalecaja dawke 0.4 jako wystarczajaca
Nawiasem mówiąc podziwiam, że ktoś mieszka na 7 piętrze bez windy z małym dzieckiem. Dla mnie to by była masakra. Teraz w te upały to już w ogóle. Ja ledwo się toczę na drugie piętro.Dokladnie jestem tego samego zdania jesli im bardzo zalezy to niech ubieranie dziecka zrobial w innym miejscu gdzie nie trzeba sie wspinac na takie wysokosci
Hehe no nalot w szpitalu jestem jeszcze w stanid zrozumiec bo to sie czesto zdarza ale grila na wyjscie pomyslowa mezu ma rodzinke [emoji28][emoji28]Ja mialam w dniu porodu nalot calej rodziny partnera, kiedy chcialam po prostu miec cisze i spokoj, a w dniu wyjscia ze szpitala zorganizowali dla nas grila!![]()
Wszystkie leki rozrzedzajace krew ustawia sie pod wage , im wieksza waga tym dawka musi byc tez wieksza.Oo to ma coś do tego waga? To ja mam 80kg i dostałam 40 to może i ja zwiększę ?
juz doczytalam,Czego 30%?![]()
Chyba jak sie ma za wysoka dawke i krew sie za bardzo rozrzedzi to znowu grozi to krwotokami.Sama zwiekszyc nie mozesz to lekarz decyduje czy jest ci potrzebna dawka lecznicza. Ja 3 razy podchodzilam na dawce 0.4 wiec spytalam Pasnika czy nie lepiej byloby zwiekszyc dawke na lecznicza
Ja mysle ze jednak nie ubedzie niestety ale ze wzgledu na to jak zyjemy w jakich warunkach zanieczyszczenia wieczny stres w pracy w domu gonitwa szczorow odzywianie to ze wszystko jest napakowane chemia. Niestety nieplodnosc jest juz choroba cywilizacyjna a bedzie jeszcze gorzejNaprawdę trzeba dopłacać 400 zł że przyjdzie na 5-10 minut. Ja myślę że teraz kliniki mają duzo pacjentów bo jeszcze leczą się u nich pacjentki z wyżu demograficznego, myślę że za 5 lat już im nieco ubędzie klientów.
Hej Kochane,
Jestem po pierwszej wizycie w Novum (dr Taszycka) i mam bardzo mieszane uczucia. Nie ukrywam że liczę na waszą pomoc .
Przypomnę, że mam za sobą dwie pełne procedury. W obu długi protokół. AMH 3,41.
1 procedura: pobrano 12 komórek, zapłodniono 6, uzyskano 2 zarodki , z czego ciąża biochemiczna i z crio poronienie (Artemida Olsztyn)
2 procedura: pobrano 18 komórek, zapładniano wszystkie, dojrzałych było 9, uzyskaliśmy tylko jeden zarodek , beta drgnęła ale nic z tego nie wyszło (Invicta Gdańsk)
Między czasie przeszłam temat immunologii u dr Paśnika, także immuno pod kontrolą.
Novum proponuje przy trzeciej stymulacji krótki protokół. Na moje pytanie dlaczego, usłyszałam, że trzeba spróbować czegoś innego skoro poprzednie procedury kiepsko wypadłyPoza tym zleciła mi histeroskopie i tysiące badań do powtórzenia. Co do zaleceń immuno powiedziała,że przyjmą wszystkie zalecenia od lekarza. Wizyta długa, ale zabrakło analizy przypadku. Na koniec usłyszałam, że ona nas tylko przygotuje a potem będzie prowadził nas szef Novum, bo taki jest u nich system w przypadku pacjentów po 2 nieudanych procedurach. Wróciłam do domu z całkowicie zrytą banią
Nie wiem co myśleć, na co się zdecydować? Podpowiedzcie co sądzicie o zmianie protokołu z długiego na krótki w moim przypadku?