Dziękujemy [emoji173]️I super!Niech rośnie zdrowo!
Na bank będzie piękna jak mama!
![]()
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy [emoji173]️I super!Niech rośnie zdrowo!
Na bank będzie piękna jak mama!
![]()
Ja kiedyś czytałam, że kobiety mają też tak, że w danej porze w roku są najbardziej płodne.Fajny miesiąc bo ani na zimno nie rodzisz, ani na upały z brzuchem nie biegasz
Mnie się lipiec trzyma [emoji23]. Syn z lipca. Córka miała być z sierpnia, a też jest z lipca, więc pewnie z trzecim też trzeba będzie celowac na lipiec [emoji23]
Masz prześliczną córeczkę! Mam nadzieję, że przyniesie nam szczęście [emoji6]Dziękujemy [emoji173]️
Hehehe [emoji14] to u nas nie do końca wyszło bo miała być terminowo z sierpnia (21 sierpnia tylko że względu na cc planowo zabieg miał być 10 sierpnia), ale Maja stwierdziła że nie będzie czekać i wyszła 28 lipca [emoji23] syn jest z 20 lipcaJa kiedyś czytałam, że kobiety mają też tak, że w danej porze w roku są najbardziej płodne.Że to nie przypadek jak kobieta kilka razy zachodzi w ciążę w tym samym okresie w roku.
Oczywiście każda w innych terminach ma tą "płodność".![]()
Ja kiedyś czytałam, że kobiety mają też tak, że w danej porze w roku są najbardziej płodne.Że to nie przypadek jak kobieta kilka razy zachodzi w ciążę w tym samym okresie w roku.
Oczywiście każda w innych terminach ma tą "płodność".![]()
O kurcze to faktycznie [emoji23][emoji23]Mam znajomą, która ma trzy córki z jakimś tam odstępem każda, i wszystkie są z lutego! Odstępy między urodzinami to chyba co drugi dzień [emoji23] także ona nawet daty porodu miała podobne [emoji23]
Z naturą nie wygrasz, Maja po prostu musiała być z lipca i koniec.Hehehe [emoji14] to u nas nie do końca wyszło bo miała być terminowo z sierpnia (21 sierpnia tylko że względu na cc planowo zabieg miał być 10 sierpnia), ale Maja stwierdziła że nie będzie czekać i wyszła 28 lipca [emoji23] syn jest z 20 lipca![]()
Ej no nie dosyć, że Maja jest cudowna to jeszcze te śliczne ciuszki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] szczęściara z ciebie, że takie cudo sobie urodziłaś [emoji4]No dokładnie [emoji7]
Moja perełka jeśli chodzi o ciuchyniby rozmiar 56, ale zanim ubierzemy to jeszcze chwilę minie [emoji23]Zobacz załącznik 887539