Miesiąc i tydzień.Robimy tak rowerek pierdzi ale kupki nie maIle ma? Masuj brzuszek, zginaj nozki. Do 3go miesiaca powinno sie unormowac samo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miesiąc i tydzień.Robimy tak rowerek pierdzi ale kupki nie maIle ma? Masuj brzuszek, zginaj nozki. Do 3go miesiaca powinno sie unormowac samo...
Moja mała jak jadła moje mleko z butelki przez pierwsze dwa miesiące wcale nie odbijala, kładłam wtedy na boczki i dawałam pod plecki kolderke zwinieta w rulon. Dopiero po dwóch miesiącach i poklepywaniu zaczęła odbijać. Minus taki ze wcześniej jej się ulewalo. Teraz zdarza nam się nawet karmić na lezacoA samo położenie na boczek nie wystarczy??my od dziś już zostajemy same i nie jestem w stanie odbić dwóch:-/
Wspaniale wiesci i gratuluje OliwkiWitam ciocie na 70% jestem Oliwią ❤ nie dali mi spac z rana tylko zaczepiali stukajac w brzuch wedlug badan usg jestem zdrowa teraz tylko jeszcze dobre wyniki krwi❤❤Zobacz załącznik 887699
Ale taki maluszek nie musi codziennie kupy zrobic.Miesiąc i tydzień.Robimy tak rowerek pierdzi ale kupki nie ma
Ja mojego synka zawsze daje bo jak nie to przeważnie potem ulewa.A może spróbuj raz jedna raz druga jeśli w miarę szybko im się beknie A jeśli się nie ulewa potem to nie musisz wiadomo.A samo położenie na boczek nie wystarczy??my od dziś już zostajemy same i nie jestem w stanie odbić dwóch:-/
Cudowny widok!!!Witam ciocie na 70% jestem Oliwią ❤ nie dali mi spac z rana tylko zaczepiali stukajac w brzuch wedlug badan usg jestem zdrowa teraz tylko jeszcze dobre wyniki krwi❤❤Zobacz załącznik 887699
Wiem że nie musi ale jak płacze i cisnie i widać że jest mu ciężko to serce ściska.Ale taki maluszek nie musi codziennie kupy zrobic.
Pisalam Wam tu kiedys, ze temat kupy w pierwszych 3 miesiacach to jest masakra...
Wiem, znam to z autopsji. U nas sie unormowalo jak miala dwa i pol miesiaca, ale wczesniej tez bardzo sie meczyla, a ja z nia...Wiem że nie musi ale jak płacze i cisnie i widać że jest mu ciężko to serce ściska.