Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ty masz dzisiaj 14dpt? To 0,7 to takie bardzo niejasne, jakby cos chcialo ruszac, ale nie moglo. Malo jak na ten dzien, wiadomo, ale to na pewno nie po ovitrellu. Moze potworz jutro tak dla swietego spokoju, zeby wiedziec na pewno??@Mieciu85 ty nas już nie trzymaj tak w napięciu [emoji14]
U mnie nie ma zaskoczenia, wynik 0,7
Także jeszcze tu wrócę [emoji14] tylko teraz muszę ten plan obmyślić [emoji41]
11 dpt 2 dniowca, czyli jak 8dpt blastki. Już taki wynik łapałam. Więc wiesz.... duuuupaTy masz dzisiaj 14dpt? To 0,7 to takie bardzo niejasne, jakby cos chcialo ruszac, ale nie moglo.
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Mysl i wracaj [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️albo lepiej wogole nie uciekaj![]()
A w spamie sprawdzalas?No szlag mnie zaraz trafi...dzwonilam tam, wyslali wyniki na maila 15 minut temu nic dalej nie mam. Kobieta na rejestracji powiedziala mi, ze to przez serwer idzie I zalezy ile osob jest przede mna, ze que? Nie wiem czy oni tam Atari uzywaja czy co do wysylania tych wynikow ale jeszcze bardziej mnie wkurzylo bo przez telefon mi nie chca podac, bo nie moga dyskutowac o wynikach telefonicznie., jedynie mi powiedziala, ze wrzoslo(no mi to max duzo informacji daje).......Sory, ale musialam sie na klawiaturze wyzyc!!
TakA w spamie sprawdzalas?
Spoooookojnie. Zrob sobie herbatke czy cos, zajmij sie chwilke i zaraz na.pewno bedzie :*Taksto maili od exotic bride I sex na telefon
ale tego jednego nie!
Dzieki Dzoasia, tak chyba musze zrobic bo zaraz tu na zawal zejde od sprawdzania tego maila. Jak do 14 nie bedzie to tam jeszcze raz zadzwonie, bo moze maila zle wpisali albo cos. :**Spoooookojnie. Zrob sobie herbatke czy cos, zajmij sie chwilke i zaraz na.pewno bedzie :*