1
174974
Gość
A ja właśnie skończyłam małą próbę looku ślubnego i makijaż coraz lepiej mi wychodzi. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w ALAB płacę za progesteron 36zl i z tego co widzę beta tyle samo...Tania beta.u mnie 26zł beta a progesteron 17zł.
![]()
Jedna dziewczyna z Warszawy kiedyś tu pisała, że za betę płaciła ponad 50zł a wolna beta za 80zł.Ja w ALAB płacę za progesteron 36zl i z tego co widzę beta tyle samo...
Ty jesteś niemożliwa [emoji23]Tylko co z tego, jak ja w pracy właśnie, M. też... widzimy się wieczorem. [emoji173]️ były dwa dni temu (w sob o 1 w nocy) więc teoretycznie może coś wyjdzie... a nie chce wieczorem [emoji173]️ bo poluje na dziewczynkę i nie chciałabym by jakies szybsze męskie plemniki dały czadu i przegoniły babskie - rozumiecie? [emoji23]
Kurde ale polowanie.Tylko co z tego, jak ja w pracy właśnie, M. też... widzimy się wieczorem. [emoji173]️ były dwa dni temu (w sob o 1 w nocy) więc teoretycznie może coś wyjdzie... a nie chce wieczorem [emoji173]️ bo poluje na dziewczynkę i nie chciałabym by jakies szybsze męskie plemniki dały czadu i przegoniły babskie - rozumiecie? [emoji23]
Już dodałam Cię do tabelki.Kasienka3b
Kasia,28,Rybnik
7.09.2018
6
1dziecko
Ja licze tylko na to żeby się w ogóle udało, a czy chłopak czy dziewczynka to wsio mi rybaKurde ale polowanie.Ja to liczę na samo szczęście, żeby była dziewczynka jak się już uda.
![]()