reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jupi ! [emoji3] udalo mi sie do gin zapisac na przyszly poniedziałek [emoji3] bedzie 19dc powinna zobaczyc czy owu byla no nie ? [emoji57]

reklama
Dziewczyny teraz jak się nie staramy o ciążę to normalnie prawie nie ma [emoji173]️ :/
U nas nigdy jakoś super ekstra w dużych ilościach nie było bo padamy na twarz po całym dniu, ale teraz to już naprawdę lipa straszna :/...
U nas to samo. Podczas staran w płodne. W trakcie ciąży tylko raz. Teraz post bo polog. Przed staraniami też rzadko było.

U nas to samo. Podczas staran w płodne. W trakcie ciąży tylko raz. Teraz post bo polog. Przed staraniami też rzadko było.
W sensie, że przez całą ciążę tylko raz czy raz w miesiącu? Ja też jakoś super ekstra ochoty nie mam, ale teraz to już trochę przegięcie w tamtym cyklu może z 2-3 razy teraz aktualnie 14 dc i było AŻ raz :/
W ciąży przez te 2 miesiące też prawie nie było, ale to przez to, że brałam luteinę dopochwowo i tam wszystko w środku było takie "dziwne" rozpulchnione i naprawdę nie czerpałam z tego żadnej przyjemności wręcz przeciwnie :/

No ja teraz od sierpnia zaczęłam nowa. Niby się nie staramy. Ale raz się zdarzyło bez zabezpieczenia, tylko że tak długo się staramy że wątpię że nagle mi super płodność wróciła i po jednym miesiącu z lekami coś się zmieniło. Niby nie chce teraz zachodzić bo głupio po miesiącu nowej pracy ale wychodzimy z założenia że co ma byx to będzie. Mam tak pół na pół. I chcę dziecko ale też chcę mieć te prace i w końcu umowę na stałe. Wiem że to może dziwnie brzmieć, niby się nie staramy a jednak dalej istnieje możliwość że zajde. Zostawiam to naturze :-) bo z drugiej strony skoro już mam problemy z zajściem to również ucieszyłoby mnie to gdybym zaszła bo być może to była ta trafiona jedna na tysiąc szansa.
Mam tak samo i też zostawiłam to naturze chociaż jeszcze nie wiem czy nowa praca będzie od września czy od października ale stwierdziłam że jak znajdę np teraz czy za miesiąc to zostanę w starej pracy a jak znajdę w nowej to będę pracować dotąd do póki będę dobrze się czuła :) taką decyzję podjęliśmy z mężem więc co ma być to będzie bez dochodu napewno nie zostanę więc tym się nie martwię a uważam że praca nawet nie wiadomo jak wspaniała nie powinna być ważniejsza od rodziny;) najwyżej nowy pracodawca się zdenerwuje ale każdy kto zatrudnia kobietę musi liczyć się z tym że może ona zajść w ciążę nawet nie planowaną

Kochane moje!!!
własnie wrocilismy do domku po 10 godzinach jazdy!
mialam ogromne stresy bole brzucha i nawet wypilam piwo przed wyjazdem.
zajechalam do apteki kupilam testy DOZ duo pack i oto wynik. nie jest to poranny mocz... w podrozy duzo siusialam.
zaraz pedze na bete i progesteron.
nie trzeba byc na czczo nie?
Ale super, zobaczyłem twój Nick i kręci dwie i aż wykrzyknelam, "Wow udało się!" Prawie jakby o mnie chodziło hehe

Jupi ! [emoji3] udalo mi sie do gin zapisac na przyszly poniedziałek [emoji3] bedzie 19dc powinna zobaczyc czy owu byla no nie ? [emoji57]
Wydaje mi się, że tak [emoji4] ja raz miałam taką dość dziwną sytuację, że dostałam skąpej @ w trakcie cyklu gdzieś koło 20 dc trwało to tyle ile normalna @, w terminie już niestety nie dostałam poszłam do gina, USG w porządku, badania hormonalne wykonałam w porządku i stwierdziliśmy, że jeśli to jednorazowe to dalej szukać przyczyny nie będziemy, więcej już się nie powtórzyło...

reklama
Do góry