Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Patuska serdeczne gratulacje! Trzymam kciuki &&&Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwalepozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
Gratulacje! Duzo zdrowka i trzymam kciuki [emoji4]Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwalepozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
A co sie stalo wlasnie Aguli? Staralam sie byc na bieząco, ale zauwazylam ze jej nie ma od jakiegos czasu w ogoleTo u kogoś innego, ale ona już raczej nie odwiedza tego wątku.
Nawet nie wiadomo co napisac, straszne. Trzymaj sie!Dzien dobry mamusie...ja szczepilam corke refundowanymi szczepionkami tylko ze to było 12 lat temu i wszystko wyglądało zupelnie inaczej
Powiem Wam ze mam ogromnego dola w piatek umarla moja przyjaciółka i jest mi tak mega smutno nie moge e to uwierzyć![]()
Serduszko przestało bićA co sie stalo wlasnie Aguli? Staralam sie byc na bieząco, ale zauwazylam ze jej nie ma od jakiegos czasu w ogole