• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Stokrotenka23 mysle, ze to zalezy gdzie kto mieszka. Ale jak sie ma winde czy mieszka w domku to mysle, ze to dobry wybor. Dokupilam tylko materacyk do srodka. Z gondoli mozna zrobic kolyske. Do tego mam tez spacerowke. Warto uzywany kupic, bo gondolke i tak krotko sie uzywa, a potem wiecej pieniedzy mozna dac na lepsza spacerowke. W rosji lonex goruje, choc to polskie wozki. Szkoda, ze wiecej idzie na eksport niz zostaje w kraju.
Nie mam kol retro, ale zawsze moge wymienic. Spacerowka wtedy lepiej wyglada
1534251719729.jpg

Załączniki

• 1534251719729.jpg
    1534251719729.jpg
    544,6 KB · Wyświetleń: 249
@Stokrotenka23 ja tez taki chcialsm i mam. Na szczescie mam winde i moglam sobie na taki pozwolic. Mam lonex julia baronessa. Uwielbiam ten wozek, moj syn tez. Fajny, bo gondola duza, a on ma juz 74 cm, choc dopiero pol roku. Mam nadzieje, ze wytrzyma na kolejnego maluszka. Kupilam uzywany za 450. Rewelka, bo na dzialce super sie sprawdza i w lesie i na nierownym terenie. Syn dlugo w nim spal w dzien. Teraz w lozeczku spi
Moj syn jak sie urodził miał 62 wiec rósł w szybkim tempie i dobrze tez ,ze mialam wielka gondole

@Stokrotenka23 mysle, ze to zalezy gdzie kto mieszka. Ale jak sie ma winde czy mieszka w domku to mysle, ze to dobry wybor. Dokupilam tylko materacyk do srodka. Z gondoli mozna zrobic kolyske. Do tego mam tez spacerowke. Warto uzywany kupic, bo gondolke i tak krotko sie uzywa, a potem wiecej pieniedzy mozna dac na lepsza spacerowke. W rosji lonex goruje, choc to polskie wozki. Szkoda, ze wiecej idzie na eksport niz zostaje w kraju.
Nie mam kol retro, ale zawsze moge wymienic. Spacerowka wtedy lepiej wygladaZobacz załącznik 888152
Coś takiego moje style, najzwyczajniej prosty

A któraś z Was planuje używać chustę zamiast wózka lub wymiennie?
Co myślicie o pieluszkach wielorazowych?

Bardzo bym chciała chustować, kompletnie się na tym nie znam jednak :)

Z córką miałam Roana Maritę i był super na zimę, pompowane koła, duża gondola. Teraz na wiosnę i lato to bym wolała coś bardziej zwrotnego, ale jeszcze się tym nie interesowałam kompletnie :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry