judytka777
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperHej ja po wizycie[emoji4]wszystko w jak najlepszym porządku.dzidzia ma 27 mm.następna wizyta 27.08 na 10.30[emoji4]Zobacz załącznik 888742
Ale śliczne maleństwo. Niech zdrowo rośnie.Hej ja po wizycie[emoji4]wszystko w jak najlepszym porządku.dzidzia ma 27 mm.następna wizyta 27.08 na 10.30[emoji4]Zobacz załącznik 888742
Gratulacje [emoji4]Hej ja po wizycie[emoji4]wszystko w jak najlepszym porządku.dzidzia ma 27 mm.następna wizyta 27.08 na 10.30[emoji4]Zobacz załącznik 888742
Piękna dzidzia gratulujęHej ja po wizycie[emoji4]wszystko w jak najlepszym porządku.dzidzia ma 27 mm.następna wizyta 27.08 na 10.30[emoji4]Zobacz załącznik 888742
Przyszły te leginsy że strony pięknamama.plpowiem Wam że super są te jesienne są cieńsze ale mają fajny rozciagliwy materiał i są długie przede wszystkim i te na zimę tak samo tylko dużo grubsze. Jestem zadowolona z zakupu
szczególnie fajna długość bo ja mam zawsze problem bo wysoka jestem
Ładne są. Ile kosztowały?Przyszły te leginsy że strony pięknamama.plpowiem Wam że super są te jesienne są cieńsze ale mają fajny rozciagliwy materiał i są długie przede wszystkim i te na zimę tak samo tylko dużo grubsze. Jestem zadowolona z zakupu
SuperPrzyszły te leginsy że strony pięknamama.plpowiem Wam że super są te jesienne są cieńsze ale mają fajny rozciagliwy materiał i są długie przede wszystkim i te na zimę tak samo tylko dużo grubsze. Jestem zadowolona z zakupu