aga6
Fanka BB :)
Jestem za Tobą ;-) ja czesto czasu nie mam wiec moglabym byc malo pomocnaMimo to jeszcze potrzebna jedna osoba która ma czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem za Tobą ;-) ja czesto czasu nie mam wiec moglabym byc malo pomocnaMimo to jeszcze potrzebna jedna osoba która ma czas
Ależ ja nie brałam i nie odkładałam dzieci w nieskończoność, aż zmęczone płaczem zasypiały z wyczerpania. Nie jestem sadystką psychopatką.Dzieci od początku zasypiały na cycu, potem ze smoczkiem. Mieliśmy wieczorne rytuały. I nigdy nie ulegałam wrzaskom, że coś chcę i już. Rodzi się wtedy we mnie bunt i siłą nic się nie osiągnie. Przykładowy sklep i walka o klocki lego. Mały wrzeszczy, pręży się i rzuca? Tata bierze go na ręce, wychodzi ze sklepu i czekają aż skończe zakupy, a rozmawiamy potem o tym na spokojnie. Nic w nerwach. Dwie takie akcje i mały więcej nie urządzał histerii w sklepie. Córeczka była spokojnym dzieckiem jako maluch.
Grunt to konsekwencja, bo nie zawsze da się dyskutować z rozhisteryzowanym maluchem. Ale co kto lubi, można ulegać we wszystkim, prosić o chwilę uwagi i dawać niekończące się wybory.
![]()
Ja własnie dzisiaj kupiłam sobie farbę żeby pofarbować swoje siwkiKurde. Wlasnie dostalam sms od fryziera z przypomnieniem o jutrzejszej wizycie. A nie jestem pewna czy mogę farbowac włosy :-o zapisalam sie 3 miesiące temu bo za 2 tygodnie mam wesele. A siwizna już taka że wszyscy komentują. I teraz nie wiem co robić.
Jakie śliczne maleństwo i świetna pamiątka . GratulacjeHej ja po wizycie[emoji4]wszystko w jak najlepszym porządku.dzidzia ma 27 mm.następna wizyta 27.08 na 10.30[emoji4]Zobacz załącznik 888742
Ja też się dziś maluje- farba zakupiona, miałam czekac ale głupio mi tak wyglądać w pracy :-)Ja własnie dzisiaj kupiłam sobie farbę żeby pofarbować swoje siwkiTyle mi ich wychodzi na skroniach, że szok. Mąż mi mówi, że po prostu mam za dużo włosów na głowie i na wszystkie mi brakuje melaniny
![]()