• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A nie możesz się tak dogadać że w jednym tyg Ty masz ranki a mąż popoludniowki? Wtedy Ty jesteś rano z dzieckiem a on popołudniu:)
Ja nie moge zmieniac zmian bo nas jest po 6 osób na zmianie a maz jest kierownikiem zmianowym i tez scisle przypisany do swojej zmiany.
Ta robota to nie szczyt marzen ale zawsze można pociągnąć. Ale to sobie poszukam czegos innego :)

Pamiętam że moi rodzice tak robili jak my byłyśmy małe że jedno miało ranki a drugie popoludniowki i w kolejnym tygodniu na odwrót :)
Tylko ja mam 2 zmiany a M 3 zmiany i nie uda sie tak zazebiac i pol biedy jeszcze jak ja ide na rano i m mnie zmienia.. Ale jak m idzie na rano pracuje od 7-15 a ja druga zmiane mam od 14-22 i pizniej trafia sie tydzien gdzie ja wychodze o 5 by na 6 do pracy zdazyc a M z nocki schodzi o 7

Z tego co wiem to jest chyba taki przepis że do gdy masz dziecko do 5lat nie musisz się zgadzać na nocki.

I @ dalej nie ma. Idę po test ale obstawiam jakoś dłuższy cykl. Patrzyłam w kalendarz i tak co 4miesiace zdarza mi się 32-33dniowy wiec chyba teraz będzie tak samo
A jak twoja temperatura ? [emoji6] trzymam kciuki za test [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry