reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien dobry...
widze ze czekacie z necierpliwośca na moj test,,niepotrzebnie,,wyszło to co sie spodziewałam,jedna kreska:crazy:,,nawet o dwoch nie myślałam....aod rana mam takiego nerwa,,ze rozpe..... wszytskod zisiaj,,wstalam chyba lewą noga..nerwowośc:crazy: nei taka dzisiaj złapała,,że ohohoh...
a na dodatek mam chrzesniaka w domu,,pilnuje go cąłyd zień dzisiaj,,a on z moim matim nie umieją sie dogadać i non stop kłótnie,,ja chyba dzisiaj zwariuje...ja pitole,,,mam dośc od rana...

także staranek ciag dalszy,,ale teraz to nawet nie wiem kiedy M przyjedzie,,bo jak liczyłam to wogole nie trafi w TE dni....:-(

reklama
Cloe- odebrałam wiadomość na naszej-klasie... jak Ty mnie tam znalazłaś???
Elizabeth od kiedy jestem na tym portalu ( a Julka śpi bo tylko wtedy mam czas;-)) bawię się czyli w wyszukiwarce wpisuję imię czasem nazwisko nazwy miast, i przeglądam wszystkich którzy się pojawią;-)
Vici ja jestem!Ale ciebie ni w ząb nie umie znaleźć no chyba że ty znajdziesz mnie;-)
My dzis mamy gości Po ok. czterech miesiącach odwiedziła nas siostra. Julka wzięła ciotkę za tręke i oprowadziła po całym domu" tu jest pokój tatusia, tu pokój mamusi( czyli sypialnia , tu mój pokoik tam są bachy (czyli okój dzadka ) tam widać gazdki ale trzeba otworzyć okno..." myślałam że padnę:-D:-D Taką mam spryciulę i na dodatek taka gościnna;-)
Ja juz uciekam. Może wieczorem zajarzę. No i obowiązkowo na wybory marsz:tak:;-)

Widzę ze dziś też wszyscy wybywają więc jednak weekendy nie służa pisaniu na BB:tak:Ale wcale się nie dziwię bo to pewnie raczej takie dni kiedy całe rodzinki są razem i mają czas dla siebie:tak:

Widzę ze dziś też wszyscy wybywają więc jednak weekendy nie służa pisaniu na BB:tak:Ale wcale się nie dziwię bo to pewnie raczej takie dni kiedy całe rodzinki są razem i mają czas dla siebie:tak:
no nie wiem nie wiem,,ja nie wybywam,,i czasuz rodiznka tez nie spedzam,,jestem an BB raczej,hehe,,no i czas zaczac do siebie pisaniee:-D:-Dcobyście miały co czytac...

Ja robie gofry dzieciom,,no i oni juz po dwa zjedli,a ja jeszcze nic,,nie załapałam sie...

Witam wpadłam na chwilunię.
Oj Ewcia szkoda,że nie wyszło.Ja ci powiem coś o strankach próbować trzeba nawet nie w te dni kiedy powinnaś.Ja w ciąże zaszłam 2 dni przed@ to jest pewne jakoś tak się złożyło i na 100% wiem,że to właśnie wtedy zaszłam.Więc jak coś to róbta i róbta:-D
Cloe w tej naszej klasie to ciężko się znaleźć bo każdy ma swoje prawdziwe i mie i nazwisko a nie nick więc trzeba się trochę pomęczyć idę próbować może cosik znajdę:-)

Witam wpadłam na chwilunię.
Oj Ewcia szkoda,że nie wyszło.Ja ci powiem coś o strankach próbować trzeba nawet nie w te dni kiedy powinnaś.Ja w ciąże zaszłam 2 dni przed@ to jest pewne jakoś tak się złożyło i na 100% wiem,że to właśnie wtedy zaszłam.Więc jak coś to róbta i róbta:-D
nom wiem,,myz M non stop poprostu,,bo jak on an tydzien wraca do domu,,to musi 4 tyg w tył nadrabiać,,my we wsyztskie dni praktycznie,,kiedy anm tylko ajdzie ochota...

U nas zimno,że wyjść się nie chce, ale na popołudnie wymyśliliśmy wycieczkę do lasu żeby trochę świeżego powietrza nabrać w płuca:-):-):-)Oby tylko jeszcze troszkę się ociepliło

Witam!!!
A mnie się nudziło i kolejny raz zrobiłam przemeblowanie w pokoju Kubusia...

ELIZABETH nie próbowałam z nakładkami, ale dziś wygłodziłam małego na maxa... zwlekałam z jedzeniem, potem porozciągałam sobie brodawki i położyłam go koło piersi... gapił sie i gapił z rączkami w buzi, które namietnie ssał.. zawsze płakał jak przyłożyłam mu pierś a dzis o dziwo z tego głodu zaczła ssac ! :-D:-D:-D tak sie ucieszyłam, bardzo sie zmeczył tym ssaniem i usnął jak aniołek! jany, aby tak było bardzo czesto...

dziewczyny od jakiego wieku mozna wkładać dziecko do leżaczka? bo mój mąz dziś skrecił i sie zastanawiam ile jeszcze czekac... takie samo pytanie mam apropo smoczka, bo jak mały baaardzo płacze to mam checi by go czyms zapchac...

ok, ja spadam, bo mąż sie w domu zjawił... miłego wieczorku !
O Reniferku to fajnie że maleństwo zaczęło ssac, może jednak odgniewa sie na cycusia i problem będziesz miała z głowy...
Co do smoczka to ja swojemu dawałam od razu ale on piersi nie ssał w ogóle, a jeśli dziecko jest na piersi to niby nie poleca się smoka bo to może oduczyć ssania piersi, choć ostatnio czytałąm w gazecie, ze żeby maluch nie wisiał cały dzień na cycku, to właśnie smoczek jest najlepszy na to, bo dziecko do 6 m-ca życia ma duża potrzbę ssania, potem to juz przyzwyczajenie... musisz zdecydowac sama...

a moje dziekco posżło już spać,,bo powiedizałam mu,ze jakw stanie to Michał bedzie u niego,,hehe no to on szybko idzie spać to Michał szybko przyjdze,,,ale sobie dobrze wykombinował....
Ale mądry Mateuszek:-):-):-)

Mój mały na 100% ma coś z oczami- objawy jak przy zapaleniu spojówek, bo przez noc już drugie oko zaatakowało i strasznie kicha a poza tym córka kaszle i ma katar:szok:Ja poprostu chyba oszaleję. Dopiero co jedno się pokończyło choróbsko i znów coś ich atakuje:-(W poniedziałek cxzeka mnie wizyta u lekarza .
Oj Aniu to dużo zdrówka dla małego... oby to nic poważnego... 3mam kciuki...

wyszło to co sie spodziewałam,jedna kreska:crazy:
także staranek ciag dalszy,,ale teraz to nawet nie wiem kiedy M przyjedzie,,bo jak liczyłam to wogole nie trafi w TE dni....:-(
Ewcia głowa do góry, testy nie dają 100% pewności, jeszcze poczekaj, a jak nic nie wyszło to jak mąż przyjedzie to "lejcie do pełna":-D... owocnej pracy... ja już sie nie mogę doczekać...:-)

Pycha a jak tam walka z sąsiadami, ich psami i papierosami??? cos się zmieniło???

Vici wysyłam Ci na priwa moje dane na nasza-klase, daj znać...

reklama
Ja właśnie wróciłam ze spaceru a przy okazji byłam zagłosować. I jest potwornie zimno. :szok:Nawet nie pomyslałabym że aż tak się moze oziębić przez noc:no:Faktycznie z domu się wyjść nie chce. Moje młodsze dziecię spi a ja idę odrobić lekcje z Madzią.
Ewcia głowa do góry na pewno się uda i może mniej o tym myśl i nie przejmuj się tak bardzo to może jakoś pozytywniej to podziała:-)Gofry mniam sama bym zjadła. Może później też dzieciom zrobię

Do góry