Ja miałam ale maleńkie 2 mmJeszcze nie dziekuje
Mam takie pytanko do Was, bo jestescie bardziej doswiadczoneusg bede miala w 6t1d. Jest szansa, ze bedzie juz widac serduszko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam ale maleńkie 2 mmJeszcze nie dziekuje
Mam takie pytanko do Was, bo jestescie bardziej doswiadczoneusg bede miala w 6t1d. Jest szansa, ze bedzie juz widac serduszko?
To fajnie... zrobisz iść będziesz spokojniejszy.Witam w sobotni dzionekwczorajsza wizyta poszła w zapomnienie, znalazłam USG niedaleko i czekam na odpowiedz jeśli chodzi o termin, przynajmniej tyle dla siebie zrobię żeby być spokojniejsza. Dziewczyny czy wy tez macie zmianę smaków, bo dla mnie np mięso mogło by przestać istnieć teraz, żadnych kiełbas i szynek nie umie jeść a wczesniej to była norma
Super! Daj znac jak poznasz termin.Witam w sobotni dzionekwczorajsza wizyta poszła w zapomnienie, znalazłam USG niedaleko i czekam na odpowiedz jeśli chodzi o termin, przynajmniej tyle dla siebie zrobię żeby być spokojniejsza. Dziewczyny czy wy tez macie zmianę smaków, bo dla mnie np mięso mogło by przestać istnieć teraz, żadnych kiełbas i szynek nie umie jeść a wczesniej to była norma