Tak, tak byłoby superMarysia jak tam u Ciebie? ja po wizycie u lekarza i niestety ciąży brakale nic owulacja w weekend doktor mówi żeby działać dalej to będę działać, jedziemy na weekend do Pragi może będzie z tego czeska fasola
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tak byłoby superMarysia jak tam u Ciebie? ja po wizycie u lekarza i niestety ciąży brakale nic owulacja w weekend doktor mówi żeby działać dalej to będę działać, jedziemy na weekend do Pragi może będzie z tego czeska fasola
![]()
Napisz jak chłopcy zareagowali. Super że malutka taka grzeczna.Witajcie dziewczyny. Zaglądam rzadziej odkąd jest Laura. Więcej obowiązków , ale muszę się pochwalić, że złote dziecko. Spokojna i przesypia ładnie w nocy ( je dwa razy tylko). Chłopaki mi dali bardziej popalić..Ciaze miałam ciężka - to może teraz taka mala nagroda
. Dziś wracają moi chłopcy z wakacji- ciekawa jestem jaka będzie reakcja na malutka
. Piękne te wasze dzieciaczki - to prawda czas leci jak szalony
Trzymam kciuki za zbliżające się porody i wszystkie staraczki
![]()
Antos ząbki ma dwa. Siedzi ale jeszcze z podtrzymaniem. Powoli samodzielnie się unosi. Gdyby wpadł chłopak na pomysł, że można podciągnąć się rękami to nie można by było zostawić go na chwile nawet w gondoli tak na krótką wizytę np za potrzebą w toalecie[emoji6][emoji38]Jeździmy juz w spacerowce.Od około półtora miesiąca je już regularnie obiadki, przecieru owocowe, kaszki no i jeszcze oczywiście na maminym cycusiu. Załączam fotki...mówisz i masz[emoji6][emoji39]
Zobacz załącznik 888553Zobacz załącznik 888554
Tak mieszkam we Włoszech.Ja na odwrot ciaza super a nocki terZ nie spie [emoji14][emoji14]
Ty pisalas ze jestes z wloch?)))
Chłopaki super zareagowali. Starszy syn powiedział ze ładniejsza niż na zdjęciu.dzieki majacyr za mile slowa <3
Chrzaszczyk, ale chlopisko z Antosia, pieekne oczy. wlasnie mialam pytac czy rozszerzalas diete ale juz wiem. tez planuje po skonczonym 4mscu dac warzywa.
Peugeotka, Twoj Franek to tez wielgachny
Karla,daj znac jak chlopaki zareagowali.
Nie omieszkam Ci się pokazać Kochana jak już będzie brzuszek![]()
Osobiscie nie podobałam się sobie ze względu na gabaryty. Choc cera mi się poprawiła, włosy wyładniały i nie przetluszczały się. Nie lubię siebie takiej dużej. Mąż zachwycał się mną. Twierdzil, ze ciaza mi sluzy. Choc ja uważałam, że mówi tak żeby zrobić mi przyjemność.Więc czekam na to kochana. Tak poza tym chwalimy się dzieciaczkami, a tym jak pięknie kwitniemy w ciąży to już nie. Mój partner tyle komplementuje, że wyglądam lepiej niż młode dziewczyny w tym stanie... a to chyba wszystko dzięki temu, że potrafimy się dobrze ubrać, podkreślić nasz stan, czy Wy będąc w ciąży podobałyście się sobie i mężom?
Więc czekam na to kochana. Tak poza tym chwalimy się dzieciaczkami, a tym jak pięknie kwitniemy w ciąży to już nie. Mój partner tyle komplementuje, że wyglądam lepiej niż młode dziewczyny w tym stanie... a to chyba wszystko dzięki temu, że potrafimy się dobrze ubrać, podkreślić nasz stan, czy Wy będąc w ciąży podobałyście się sobie i mężom?
Marysia jak tam u Ciebie? ja po wizycie u lekarza i niestety ciąży brakale nic owulacja w weekend doktor mówi żeby działać dalej to będę działać, jedziemy na weekend do Pragi może będzie z tego czeska fasola
![]()