Julia198805
Fanka BB :)
Mallina piękne kreseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak ja widzę, że którejś się udało to sama nabieram nadziei.Nie no wiadomo ze moje milczenie i innych nie sprawi ze ktos zajdzie ale to moze bolec jak my sie cieszymy.
Kto chce testy? Muszę sie ich pozbyc zanim oszaleje. Powiedziałam M co zrobilam.. Puknal mi w czoło
Powiem ci ze na zdj srodkowy lepiej wyglada ale padal cien bo stałam za swiatlem.. On naprawdę jest duzo jasniejszy niz inne.. Ale powtorzylam szybko drugim i troszke lepszy byl więc pocieszam sie ze trafilam w zla próbkę moczu.Ja się pytam gdzie jest ten ledwo widoczny? [emoji14] Przestań robić testy, przecież w ciąży jesteś!![]()
Przesadzasz, ledwo widoczny to ja ostatnio wrzuciłam. [emoji23] To, że będą różne nasilenia barwnika zależy tylko od tego ile pijesz w ciągu dnia.Powiem ci ze na zdj srodkowy lepiej wyglada ale padal cien bo stałam za swiatlem.. On naprawdę jest duzo jasniejszy niz inne.. Ale powtorzylam szybko drugim i troszke lepszy byl więc pocieszam sie ze trafilam w zla próbkę moczu.
Sorki ze was tak zameczam.
Ile pije i przede wszystkim to są testy, które mogą różnie się barwić to nie badanie z krwi przecież więc musi wyluzować majty i tyle ;pPrzesadzasz, ledwo widoczny to ja ostatnio wrzuciłam. [emoji23] To, że będą różne nasilenia barwnika zależy tylko od tego ile pijesz w ciągu dnia.![]()
Tak wlasnie po chwili pomyslalam. Najpierw panika i strach i po drugim tescie mysle sobie ze tyle co ja wypilam to ma prawo.. Ale coz swieto by bylo gdybym choc raz na 3 dni paniki nie zasiala. Stara i glupia.Przesadzasz, ledwo widoczny to ja ostatnio wrzuciłam. [emoji23] To, że będą różne nasilenia barwnika zależy tylko od tego ile pijesz w ciągu dnia.![]()
No dokładnie!Ile pije i przede wszystkim to są testy, które mogą różnie się barwić to nie badanie z krwi przecież więc musi wyluzować majty i tyle ;p
Idę we wtorek. Moj gienek prywatnie ma tylko wtorki i czwartki a od srody idzie na urlop az do 10 wrzesnia więc ide w sumie juz za 1dzien.jutro o 8.30 jade juz na chate do bratowej bo tam bede pilnować jej dzieci.. Wieksze mieszkanie i dzieciaki w swoich pokojach lepiej spia a my z jula klimatyzujemy sie wszędzie. Oby jej w szpitalu pomogli i wrocila do domu w piatek.No dokładnie!Ja to dla spokoju bym leciała do lekarza by potwierdził ciąże.
![]()
Przy becie 1000 dopiero widać pęcherzyk więc za dużo nie zobaczy, ale Malina i tak mówiła, że idzie we wtorek [emoji4]No dokładnie!Ja to dla spokoju bym leciała do lekarza by potwierdził ciąże.
![]()