• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Uff najważniejsze że ciąża się rozwija. Będzie dobrze. Kiedy masz następną normalną wizytę u swojego lekarza?

Matka_Polka3 kurczę szkoda że jedna krecha. Ale może jednak owulacja była później? Jaka czułość miał test?

Natuś_ka super że udało się umówić na usg.
To był ten pink test i to jest płytkowy ,może zrobię jeszcze strumieniowy dla pewności?bo te płytkowe to słabe są ,właśnie nie pamiętam kiedy owulacja była w tym miesiącu :)

To był ten pink test i to jest płytkowy ,może zrobię jeszcze strumieniowy dla pewności?bo te płytkowe to słabe są ,właśnie nie pamiętam kiedy owulacja była w tym miesiącu :)
A spróbuj sobie może ten test z rossmanna kosztuje ok 6zl i jest bardzo czuły
1533926903003.jpg

Załączniki

• 1533926903003.jpg
    1533926903003.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 342
Hej Dziewczyny, podczytuje Was od samego poczatku, moge dolaczyc? Dzis wg aplikacji 6t1d, z racji tego ze cale wakacje przebywamy za granica, pierwsza wizyta dopiero 4 wrzesnia. Chyba oszaleje do tego czasu!!! Mam juz 5 latke, druga ciaza dlugo wyczekiwana, po drodze 2 ciaze biochemiczne, jestem teraz w ogromnym stresie czy wszystko bedzie dobrze.

Gratuluje udanych wizyt i lacze z Tymi ktore dopiero czekaja na pierwsze USG:)

reklama
Hej Dziewczyny, podczytuje Was od samego poczatku, moge dolaczyc? Dzis wg aplikacji 6t1d, z racji tego ze cale wakacje przebywamy za granica, pierwsza wizyta dopiero 4 wrzesnia. Chyba oszaleje do tego czasu!!! Mam juz 5 latke, druga ciaza dlugo wyczekiwana, po drodze 2 ciaze biochemiczne, jestem teraz w ogromnym stresie czy wszystko bedzie dobrze.

Gratuluje udanych wizyt i lacze z Tymi ktore dopiero czekaja na pierwsze USG:)
Witamy i gratulujemy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry