Ladnie zagojone[emoji106] moja jest tragiczna[emoji85]Dokladnie tak. To byl specjalny opatrunek, mozna bylo go moczyc i sie nie odklejal. Rana sie super goila. Teraz 16 miesiecy pozniej mojej blizny prawie nie ma
Zobacz załącznik 887017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ladnie zagojone[emoji106] moja jest tragiczna[emoji85]Dokladnie tak. To byl specjalny opatrunek, mozna bylo go moczyc i sie nie odklejal. Rana sie super goila. Teraz 16 miesiecy pozniej mojej blizny prawie nie ma
Zobacz załącznik 887017
A nie zsuwala Ci sie z klina? Ja mam klina i sie nie sprawdza, bo Sara sie wlasnie z niego zsuwa na boki i to podobno moze grozic asymetria. Tak pytam z ciekawosci, bo u mnie problemu z ulewaniem nie ma.Moja spała na klinie
A wkładałaś klina pod materac? Bo ponoć tak najlepiej. I płaciłaś coś za szczepionkę? Bo my w przyszłym tygodniu do PL jedziemy i jak wrócimy to też idziemy na szczepienie, ale połączone z tym pierwszym wg kalendarza.A nie zsuwala Ci sie z klina? Ja mam klina i sie nie sprawdza, bo Sara sie wlasnie z niego zsuwa na boki i to podobno moze grozic asymetria. Tak pytam z ciekawosci, bo u mnie problemu z ulewaniem nie ma.
Wkladalam i tez sie nie sprawdza, uzywam go jak czyszcze nosek i myje buzke z rana, takze do czegos tam sie przydajeA wkładałaś klina pod materac? Bo ponoć tak najlepiej. I płaciłaś coś za szczepionkę? Bo my w przyszłym tygodniu do PL jedziemy i jak wrócimy to też idziemy na szczepienie, ale połączone z tym pierwszym wg kalendarza.
Nie, ja też chce w Danii zaszczepić, nawet specjalnie szczepionkę sprowadzili dla mnie. Tylko właśnie nie wiem jaka cena. A szczepi się w odstępie 4 tygodni. U nas te 3 miesiące akurat w połowie września wypadają.Wkladalam i tez sie nie sprawdza, uzywam go jak czyszcze nosek i myje buzke z rana, takze do czegos tam sie przydaje
Szczepionka jest platna 500kr i dwa razy sie podaje ale nie pamietam w jakich odstepach. Nie mam pojecia ile w PL kosztuje, jak taniej to szczep tam
A ta plonowa szczepionke to mamy jakos w 3.miesiacu.
U nas nie było, w czwartek idę na 3 dawkeDziewczyny, w przyszlym tygodniu idziemy szczepic Sare na rotawirusy. Czy sa po tej szczepionce jakies skutki uboczne?
Moja spałA i spała i spałaDziewczyny, w przyszlym tygodniu idziemy szczepic Sare na rotawirusy. Czy sa po tej szczepionce jakies skutki uboczne?
Moja teżMoja spałA i spała i spała![]()
Ach te MarcelinyMoja też