reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Gratulację :) super takie rzeczy słyszeć - budujące jest to dla nas ciąglę walczących. A powiedz mi proszę problem był bardziej po Twojej stronie czy u męża. Jeszcze raz gratuluje :)
Problem po mojej stronie niedrożny jajkowod drugiego brak to nasza 3 próba i mieliśmy podane tym razem dwa zarodki 2Bb i jeden zdecydował być nasza największa miłością ;)

reklama
Ja u Pasnika nie siedze, moja pani doktor ma troche inne spojrzenie, bardziej krytyczne. Co oczywiscie nie znaczy ze u niego jest gorzej czy lepiej.Rob jak Ci kaze , podejrzewam ze w jego oczach twoje NK nie sa az takie wysokie.Brac musisz , bo z KD masz podwojne obce DNA co robi te kwestie jeszcze trudniejsza.I nie stresuj sie tyle, ma byc dobrze to bedzie i tak[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Jeszcze raz dziekuke za odpowiedz. [emoji173]️[emoji173]️pojde na ten i tralipid w piatek po usg jesli bedzie pozytywny obrot sprawy an usg. Masz racje podwojne obce dna wiec tez nie wiadomo jak organizm na to reaguje. Kochana, a powiedz mi, bo widze, ze masz duze obeznanie w immunologii, na co przepisywane sa te wlewy z accofilu co tez hyba o tym dzis wspominalyscie? To jest przeciw odrzuceniu zarodka, tak? Bo ja mialam 5 dni przed transferem, ale Pasnik z racji tego, ze zalecenia mailowe nie wytlumaczyl mi po co i po prostu mnie to ciekawi.

Wiem jakie to cudowne uczucie widziec juz zarysy czlowieczka [emoji847] Gratuluje!
Piszesz ze masz krwiaczka, ja tez mialam malego i tez niby zylam normalnie, mie oszczedzalam sie zbytnio i urosl przez to 3 krotnie! Dopiero jak zaczelam wypoczywac i uwazac na siebie zaczal sie zmniejszac. Lepiej jeszcze ten msc to ostatniej wizyty sie oszczedzaj, pewnie on zniknie i wrocisz do normalnego zycia :)
Ja i tak kochana dużo leżakuje praktycznie nic nie robię nic nie dźwigam w domu ,od tego jest mąż hehe jak to on doktor stwierdził ze on jest od zrobienia a potem od wożenia wózka mam zamiar się więcej oszczędzaj teraz tryb na żółwia ;)

3ADE5F36-C211-440B-82AA-E0952FC1373D.jpeg
Powiedziala ze juz nie jest grozny bo ma 2cmx0,5cm czyli w porownaniu z dzieckiem ktore ma 5,6cm i lozyskiem ktore jest jeszcze wieksze to nie moze juz mu nic zrobic ale musze uwazac zeby nie urosl. Ona powiedziala zeby sie nie martwic ze najwazniejsze ze on nie rosnie a dziecko rosnie. Troche sie uspokoilam ale juz bym wolala zeby go nie bylo wiesz jak to jest ;) A ty tez masz dzisiaj gina widze w kalendarzu? Trzymam kciuki!! :*
Kochana u mnie jest 0,94 cm ten krwiak tu nasz zdjęcie

Załączniki

• 3ADE5F36-C211-440B-82AA-E0952FC1373D.jpeg
    3ADE5F36-C211-440B-82AA-E0952FC1373D.jpeg
    1 016 KB · Wyświetleń: 99
Zobacz załącznik 890327
Kochana u mnie jest 0,94 cm ten krwiak tu nasz zdjęcie
Ja tez wlasnie na poczatku mialam ok 1cm i dopiero na nastepnej wizycie okazalo sie ze urosl do 3 cm :( A teraz zmalal do 2cm i juz tak siedzi skurczybyk... Dobrze ze sie oszczedzasz, one sie wydalaja w plamieniach albo wchlaniaja, bedzie dobrze :) Wazne ze nie jest wiekszy od dziecka, a i takie umieja donosic zdrowe ciaze :)

Moje ulubione [emoji87] [emoji85] mąż mnie w ciąży gonił żebym ich nie jadła ale parę razy nie mogłam się oprzec tym solonym ziemniaczka [emoji87] [emoji85]
Ja tez kocham [emoji16] Zawsze mowie ze moje ulubione slodycze to czipsy ;) Ale najbardziej i prawie tylko jem te Lays, na szczescie u nas sa rzadko dostepne [emoji14] Oczywiscie jem je na ruski rok ale jak juz sobie pozwole na cos niezdrowego to to :)

No i jeszcze zupki chinskie Vifon... Jeju jakie sa wspaniale [emoji23] Zawsze myslalam ze to nie jest takie straszne bo co moze byc w makaronie, przyprawach i oleju... Ale jednak jak kiedys zwrocilam uwage na sklad chemiczny(doslownie) tego makaronu to juz omijam je :(

reklama
Oj tam oj tam. Też sobie kupię marsa. To jest myśl. [emoji16] zeżarłam dzisiaj prawie całą pakę chipsów solonych. To dopiero jest zbrodnia. [emoji57]
Kciuki zaciśnięte za dobre wiadomości.[emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam taki sposob ze jak sobie pozwole na cos niezdrowego to tego dnia robie sobie takze cos na maxa zdrowego dla balansu, np zjem tort to pozniej zrobie sobie smoothie z 5 owocow [emoji16][emoji16][emoji16] I do razu mam mniejsze wyrzuty [emoji41][emoji41][emoji41][emoji23]

Do góry