martoosia04
Fanka BB :)
@Migdalove ja niestety nie widzę ale ja ślepa z reguły. Czekamy do rana i zaś podeślij testy do mnie [emoji23][emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się uda to testy lecą dalej.@Migdalove ja niestety nie widzę ale ja ślepa z reguły. Czekamy do rana i zaś podeślij testy do mnie [emoji23][emoji177]
A ja coś tam widzęJak się uda to testy lecą dalej.![]()
Tez tak miałam ... nie chciałam się cieszyć za szybko bo się bałam, ale to było takie nie do opisania uczucie, wspaniałe - ze jednak coś w Tobie się rozwija - i to jak inni się martwili o Ciebie - chciałabym moc jeszcze raz tego doświadczyć...Uff to dobrze. Na razie jestem zdezorientowana bo w sumie nie mam ochoty na nic [emoji23] Jedynie wiem, że nie toleruje już szynki i ogórków, tydzień temu robiłam sałatkę z ogórkami właśnie i smakuje smakuje i takie kurcze coś dziwne w smaku, sprawdzam datę wszystko się zgadza i nie wiedziałam o co chodzi [emoji23]
Ja na razie mam stresa. Uda się napewno, ja się boję czy bd dobrze, na razie nie umiem się cieszyć [emoji17]
A przypomnij kiedy masz mieć @?Wróciłam z pracy, zmęczenie czuję, ale tak to jest jak się cały dzien jest na nogach i to od 4:05. [emoji37]
Jutro powtórka. Trochę brzuch pobolewał jak na @ ale bez szału wciaz. Śluz ni to wodnisty, ni to kremowy... [emoji849] na bank ginka przepisze jakieś globulki bo na to mam tendencje do łapania czegoś [emoji849][emoji849][emoji849] w ciąży tez non stop tylko zmieniałam tabsy [emoji23] średnio co drugi miesiąc szlam po nowa receptę [emoji23]
A przypomnij kiedy masz mieć @?![]()
No ja też coś widzę [emoji23]Mi się wydaje, ze coś tu widać - trochę musiałam się przyjrzeć, ale najlepiej zrob z rana z pierwszego moczu [emoji173]️