Ewunka
Fanka BB :)
U nas na początku września meningokoki B a tych nie lubie .....Ach te Marceliny6.09 czeka nas kolejne mam nadzieje ze przejdzie tak samo jak pierwsze szczepienia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas na początku września meningokoki B a tych nie lubie .....Ach te Marceliny6.09 czeka nas kolejne mam nadzieje ze przejdzie tak samo jak pierwsze szczepienia.
U nas na początku września meningokoki B a tych nie lubie .....
No wlasnie dla mnie tez specjalnie sprowadzaja w KphNie, ja też chce w Danii zaszczepić, nawet specjalnie szczepionkę sprowadzili dla mnie. Tylko właśnie nie wiem jaka cena. A szczepi się w odstępie 4 tygodni. U nas te 3 miesiące akurat w połowie września wypadają.
Tak, na meningokoki też chciałam ale to chyba w PL załatwię.No wlasnie dla mnie tez specjalnie sprowadzaja w KphTez na rota szczepisz?
Na meningokoki sa 2 szczepionki B i C (dwa szczepy). W Hiszpanii jedna jest refundowana, a druga nie. Sprawdz sobie u Was.Tak, na meningokoki też chciałam ale to chyba w PL załatwię.
Edit: właśnie doczytałam, że tą szczpionkę mamy w kalendarzu![]()
1 wspominam źle liczę ze 2 będzie ok ....Właśnie dziś mielismy pierwsza dawkę ...
Tak wiem, ze są dwa szczepy. Tutaj refundowany jest typ b.Na meningokoki sa 2 szczepionki B i C (dwa szczepy). W Hiszpanii jedna jest refundowana, a druga nie. Sprawdz sobie u Was.
Daj paracetamol biedakowi w syropieJuz mamy 38,3![]()
Juz mamy 38,3![]()