Trzymam kciuki aby szczęście się do niej uśmiechnęłoo nasza Asinkę od Damiego
a co u Ciebie ? Opowiadaj .
Wiem ze ostatnio nie było transferu bo maluchy nie dały rady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki aby szczęście się do niej uśmiechnęłoo nasza Asinkę od Damiego
O kurcze!! Ale super!!!!Dziewczyny, nie każda ma fb i mam nadzieję, że nasza Asinka się nie obrazi jak napiszę trochę co u niej
Zaczyna dziewczyna nowe życie, znalazła sobie miłość i będą się starać o dzidzia![]()
Moim zdaniem jest ok, zwłaszcza, że miałaś 3 dniowego malucha.Dziewczyny wynik bety 19,61 a dziś 9dpt. To dobrze czy źle? No nie ogarniam tego.
Oczywiście, że się pochwalę. [emoji16] wizyta dopiero o 16:20, osiwieję chyba do tego czasu.
na razie ciszaTrzymam kciuki aby szczęście się do niej uśmiechnęłorewelacyjne wiadomości.
a co u Ciebie ? Opowiadaj .
Wiem ze ostatnio nie było transferu bo maluchy nie dały rady![]()
jest gicio póki coDziewczyny wynik bety 19,61 a dziś 9dpt. To dobrze czy źle? No nie ogarniam tego.
Moim zdaniem jest ok, zwłaszcza, że miałaś 3 dniowego malucha.
jest gicio póki coteraz w piątek roszę popitalać na przyrost
![]()
Pewnie ze dobrze! Coś się ruszyło! I oby rosło! Kciuki zaciśnięte!Dziewczyny wynik bety 19,61 a dziś 9dpt. To dobrze czy źle? No nie ogarniam tego.