29 dni po robilam bete 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam 0.300 czy jakoś tak i to nie byla ciąża.Czesc dziewczynywczoraj zrobiłam bete,bo podejrzewałan ze moge byc w ciazy. Wynik 0.162. Ogólnie wiem ze oznacza to brak ciazy ale zadzwonila pani z laboratorium zeby powtorzyc badanie za ok. 3 dni. Czy jest mozliwosc ze ten wynik wskazuje na bardzo bardzo wczesna ciaze ?
Ja miałam 0.300 czy jakoś tak i to nie byla ciąża.
Dokładnie miałam 0.350 bo sprawdziłam, oczywiście powtórz, może akurat.Wlasnie tez jestem przrkonana ze brak ciazy ale zdezorientowal mnie telefon z laboratorium bo nigdy nic takiego wczesniej nie mialo miejsca.
Powtorze w przyszlym tygodniu dla spokoju w talim razie![]()
Ja miałam 0.300 czy jakoś tak i to nie byla ciąża.
Podejrzewam że to ostry stan zapalny. Tylko co go spowodowało? Najlepiej dermatolog. Badania. Odpowiednie leczenie - pewnie antybiotyki i dopiero jak stan zapalny się opanuje to wtedy robić coś z paznokcien. Bo pytanie jak on po leczeniu będzie wyglądałNie mogę w prywatnej wysłać więc kto bardzo wrażliwy to z góry przepraszam [emoji29]Zobacz załącznik 890713
Bo to idzie aż od macierzy paznokcia ..Nie mogę w prywatnej wysłać więc kto bardzo wrażliwy to z góry przepraszam [emoji29]Zobacz załącznik 890713