Mujer
Fanka BB :)
Super! A tak mało się udziela. Moje zdjęcie, które wstawiłam niedawno już widziało 20 osób. Aż tak dziwnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super! A tak mało się udziela. Moje zdjęcie, które wstawiłam niedawno już widziało 20 osób. Aż tak dziwnie.
Jak coś zapodaj drukowanymi! Na pewno nie przepadnie!Kochana wiem że Ciebie to interesuje i chętnie udzielisz odpowiedzi i reszta dziewczyn też będzie Nas końcówki wspierać itd ale będą też takie sytuacje że ciężko będzie uzyskać jakąś odpowiedź bo to też jest naturalne [emoji6][emoji4]

Weźmy ostatni rok ciąża i maluszki i 2 przeprowadzki [emoji12] każda kolejna to pan Pikuś. Moja starsza córa zaliczyła 5 różnych postawówek i 6 przedszkoli...Wyszłaś na prowadzenie!!Kurcze tyle razy, podziwiam!
Weźmy ostatni rok ciąża i maluszki i 2 przeprowadzki [emoji12] każda kolejna to pan Pikuś. Moja starsza córa zaliczyła 5 różnych postawówek i 6 przedszkoli...
Hardcore!Weźmy ostatni rok ciąża i maluszki i 2 przeprowadzki [emoji12] każda kolejna to pan Pikuś. Moja starsza córa zaliczyła 5 różnych postawówek i 6 przedszkoli...

Dużo zależy od dziecka a starsza to było cygański dziecko wszędzie dobrze... poszła do żłobka mając 18mies i był płacz że do domu trzeba iść i tak całe przedszkole. Z typem mimo boję się nie dało by rady tak często zmieniać miejsca pobytu.Ja uwazam, ze dzieci jednak potrzebują stabilizacji. Ale Ty je od malego przyzwyczaisz na walizach, to beda gotowe na wszystko, moze i lepiej hehe![]()
Nie chce mi sie to na tel otworzyc. Poprzednie widzialam, mozesz mnie dopisac. Jagoda 24, pierwsze dziecko, 3 kwietnia