Monika 2311
Zaangażowana w BB
To zastanawiam się dlaczego zapisał leki i kazał przyjść na usg masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo pieknie!!!Proszę bardzo. Moje słodziaki. [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 890791Zobacz załącznik 890792Zobacz załącznik 890793Zobacz załącznik 890794
Ale progesteron Ci zapisał?To zastanawiam się dlaczego zapisał leki i kazał przyjść na usg masakra
BeautifulProszę bardzo. Moje słodziaki. [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 890791Zobacz załącznik 890792Zobacz załącznik 890793Zobacz załącznik 890794
No wysokie dosc. Wiadomo ze w ciazy inne normy ale pokaz wynik lekarzowi na pewno.Dziewczyny poratujcie znów wiedząspłynął kolejny wynik TSH. Jest w normie ale przy górnej granicy. Jutro wizyta lekarska ale lekarz nie kazał zrobić TSH - zrobiłam dla siebie i nie wiem co myśleć i czy pokazać mu wynik?
TSH (s) 3,72 mlU/l norma: 0,27 - 4,2
Przy stymulacji do in vitro kiedyś zalecił mi euthurox 50 ale potem po 1 próbie i negatywnej becie kazał wszystko odstawić.. przypomnę - u mnie 35 tc.
To zastanawiam się dlaczego zapisał leki i kazał przyjść na usg masakra
Nie zrobi ktoś inny bo mi wcześniej mówił że albo się uda w tym cyklu przed urlopem albo w następnym tylko że pisałam mu w 1 dc żeby ustalić leki mam luteine ale nie kazał jej brać tylko estrofem i encorton i umówić się na 23 na usg baby ustalić termin transferuAle progesteron Ci zapisał?
A ilo dniowego masz mrozaczka?
Może ktoś inny zrobi Ci transfer?
Jest różnica 6 mm, więc niewielka. Wczoraj jak pomierzył doktorek to było ponad 1 cm. Tak więc jestem spokojniejsza.Pięknie jest. A jak wielkości dzieci. Widoczna była różnica?
Jest różnica, ale jedynie 6 mm.No i jaka wyszla roznica wiekowa między Maluchami? Taka sama?