reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Jestem, jestem. Dziś miałam dosyć zabiegany dzień. Niestety popołudniu zaczęłam plamić i raczej @ się rozkręci wiec wczorajsze 2 krechy były pomyłka :( zaczynam kolejny cykl starań :) oby teraz się udało.
A wam dziewczyny życzę tych upragnionych 2 kresek, a tym którym się udało spokojnych 9 miesięcy [emoji8][emoji8][emoji3]

Jestem, jestem. Dziś miałam dosyć zabiegany dzień. Niestety popołudniu zaczęłam plamić i raczej @ się rozkręci wiec wczorajsze 2 krechy były pomyłka :( zaczynam kolejny cykl starań :) oby teraz się udało.
A wam dziewczyny życzę tych upragnionych 2 kresek, a tym którym się udało spokojnych 9 miesięcy [emoji8][emoji8][emoji3]
Przykro mi. Ale ciesze sie ze podchodzisz pozytywnie do kolejnych staran trzymam kciuki zeby byl owocny [emoji110][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
Hej ale zostań z nami przecież nikt Cię nie wygania [emoji4]

Ale plamienie może być plamieniem implantacyjnym ;)
Póki się @ nie rozkręciła wciąż jest nadzieja :D

Witam Was i ja :) pisalam w kwietniowkach raz po raz ale niestety nie udało nam się tego cyklu wykorzystać w 100% bo mieliśmy wizyty z córką u lekarza a później kolejny pobyt w szpitalu i wszystko przepadlo :( Ale teraz jesteśmy po wakacjach odstresowani i od niedzieli działamy co 2 dni i zobaczymu co czas pokaże [emoji6]

Witam Was i ja :) pisalam w kwietniowkach raz po raz ale niestety nie udało nam się tego cyklu wykorzystać w 100% bo mieliśmy wizyty z córką u lekarza a później kolejny pobyt w szpitalu i wszystko przepadlo :( Ale teraz jesteśmy po wakacjach odstresowani i od niedzieli działamy co 2 dni i zobaczymu co czas pokaże [emoji6]

Witaj ponownie :)
I życzę owocnych starań :D
Aby co 2 dzień okazało się szczęśliwie, bo też tak teraz zrobiliśmy ;)

Cześć :) rozgość się u nas. Trzymam kciuki za ten cykl!

reklama
Do góry