Kaamilaaa
Fanka BB :)
O jaaa [emoji16]Zgrzeszylam!! Zamowilam malej pizze a ja zjem kebaba. Ups
Smacznego !
Tez bym zjadla kebaba albo pizze ale nie moge [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaaa [emoji16]Zgrzeszylam!! Zamowilam malej pizze a ja zjem kebaba. Ups
Smacznego [emoji16]Zgrzeszylam!! Zamowilam malej pizze a ja zjem kebaba. Ups
Ja dziś uraczyłam dzidziulka longerem z KFCZgrzeszylam!! Zamowilam malej pizze a ja zjem kebaba. Ups
Ale ja też bym zjadła. Najbardziej jalapeno z MC Donald'a [emoji45] Ja z KFC uwielbiam te taco co teraz jestJa dziś uraczyłam dzidziulka longerem z KFCzłe matki
To teraz w sumie nie jestes pewna czy owulacja jest naprwno czy nie?Miałam raz, okazało się, że w ogóle owulacji nie było wtedy.
Ja tam na fb grup wogole nie ogarniam wiec wole to forum. Tez zalapiesz szybko o co w nim chodziDziewczyny a mam pytanie nie to żebym coś narzucała żeby ktoś mnie źle nie zrozumiałjestem na takim forum pierwszy raz przeważnie tobyly grupy na FB i tak jak piszecie zawsze ktoś był mądrzejszy i krytykował zamiast wesprzec. Może dlatego że nigdy nie korzystałam z takich forum strasznie ciężko mi się odnaleźć bo chwile mnie nie ma a tu milion stron i momentami się gubię tym bardziej że jeszcxe mało kogo kojarze
i tak pomyślałam że może kierowniczka tego forum by pomyślała o takiej grupie zamkniętej na FB i byśmy się tam przeniosly ? Wydaje mi się że tam będzie przejrzysciej albo po prostu ja jeszcze potrzebuje pół roku żeby ogarnąć na telefonie takie fora
![]()
Mój lekarz jest w ogóle tylko za kwasem foliowym, ale ja mam w tym temacie inne zdanie niż on dlatego biorę Prenatal [emoji4]Co do witamin to ja przed staraniami brałam prenatal uno, później typowo na zbicie homocysteiny brałam zmetylowana B12 i foliany Solgara (drogie dziadostwo,ale skład i jakość najlepsza). Obecnie zostałam przy Solgarze: kwasy omega 3, foliany 800mg, BCAA i witamina C. Od początku ciąży taki zestaw+ acard.
Ja jem normalnie. W ciazy bym bardziej uwazala na takie posilki.Zjadłam dziś surowego łososia i potem do mnie dotarło, że przy staraniach to średni pomysł... Jecie sushi, sery pleśniowe itd?
Ja od srody nie bylam i mam do nadrobienie prawie 100 stronStrach was zostawic na chwile 5 stron czytania.
Ja serow plesniowych nie lubie, sushi takze wiec sie nie martwięrzadko co surowe zjadam chyba ze polska surowa ale mojego M
![]()