reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Matko jak tak można? Jeśli rzeczywiście tak powie to nie życzę jej tego poznać ból po stracie dzieciątka tuż po urodzeniu albo urodzić martwe dzieciątko [emoji24] nawet nie mogę sobie wyobrazić jak kobieta może tak kłamać, ona faktycznie musi mieć rozum 13nastolatki [emoji47]
Ja też tego nie rozumiem... Ona zawsze miała tendencję do kłamania ale żeby oszukiwać, że jest się w ciąży to już gruba przesada.

Dziewczyny przestańcie już [emoji6]

Migdalove strasznie przykro mi z powodu tej @. Kurcze też liczyłam że ci się uda. Też sobie kiedyś powtarzałam że dobrze że teraz a nie później mimo to znam ten żal [emoji30] :*

Martus a weź zatestuj a może jednak coś tam na tym teście wyjdzie ;)

Ewelinka szkoda że ta beta taka mała. Wogole nie rozumiem tych wartosci, nie jest ujemna ale też nie ciąża więc co to oznacza?

Zrobiłam ciacho z malinami, mam nadzieję że nie wyjdzie zakalec [emoji23]

U mnie podejscie nr 7, w przyszłym tyg idę do ginka niech się przyjrzy temu i owemu i coś poradzi.
Wierzycie w sny? Ostatnie mam takie pokręcone sny że boję się zasnąć by znowu coś głupiego mi się nie przyśniło [emoji29]

Wierzycie w sny? Ostatnie mam takie pokręcone sny że boję się zasnąć by znowu coś głupiego mi się nie przyśniło [emoji29]

Ja jakiś tydzień temu, kiedy widziałam te temp. 37,10 miałam sen, że nagle po skorzystaniu z toalety, na papierze miałam czerwoną cienką nitkę jakby krwi i od razu w głowie słowa: SYN!

Kilka dni temu śniło mi się z kolei, że jestem (chyba) u młodszego syna w przedszkolu na jakiś występach i na kolanach siedziała mi dziewczynka w ślicznej czarnej wyjściowej sukience. Blondyneczka uczesana w kucyk.

No i jakiej płci będzie kolejne bobo! [emoji23][emoji23][emoji23] bo znów 50/50 [emoji23]

reklama
Ja jakiś tydzień temu, kiedy widziałam te temp. 37,10 miałam sen, że nagle po skorzystaniu z toalety, na papierze miałam czerwoną cienką nitkę jakby krwi i od razu w głowie słowa: SYN!

Kilka dni temu śniło mi się z kolei, że jestem (chyba) u młodszego syna w przedszkolu na jakiś występach i na kolanach siedziała mi dziewczynka w ślicznej czarnej wyjściowej sukience. Blondyneczka uczesana w kucyk.

No i jakiej płci będzie kolejne bobo! [emoji23][emoji23][emoji23] bo znów 50/50 [emoji23]

O jaaaaa ten sen o dziewczynce [emoji7][emoji7][emoji7] u mnie może być blondyneczka hehe ale moje dzieci ciemne wlosi :)

Ja niestety taki charakter pięknych snow nie mam. Ostatnio śniło mi się że byłam z moją mamą, z m. i z synkiem i zaczęły mi wypadać zęby po prawej stronie i tak wyplowalam jeden po drugim.
Znowu przed wczoraj miałam sen że dostałam strasznych bóli i aż zsunelam się na podłogę i ... Zaczęłam rodzić (a nawet nie wiedziałam że w ciąży jestem) i urodziłam martwe dziecko, wsadziłam je do pudełka i włożyłam do szafy, potem zakopalam [emoji43][emoji33][emoji43][emoji33] potem poszłam z moim małym do lekarza i przy okazji chciałam żeby lekarz mnie przebadał po tym wszystkim to siostra mi odradziła bo się wszystko wtedy wyda [emoji43]
Matko i corko co mi się dzisiaj przyśni? Wiem że zęby to na poważną chorobę ale ten drugi?

Ostatnia edycja:
Do góry