martoosia04
Fanka BB :)
Ja też wciaz mam małe obawy jak to będzie z trzecim, skoro ta dwójka juz taka odchowana (8 lat, 5 lat)... jednak wygodnie już mi z nimi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ow jestem w szoku. dolaczyla do nas ewelinka chyb nie miala problemu z wbiciem... mam taka nadzieje...
Omg! A rano ty była jeszcze fajna atmosfera [emoji33][emoji33][emoji33]
Co tu się zadziało, ja się pytam? [emoji33]
Dziewczyny przestańcie już [emoji6]
Migdalove strasznie przykro mi z powodu tej @. Kurcze też liczyłam że ci się uda. Też sobie kiedyś powtarzałam że dobrze że teraz a nie później mimo to znam ten żal [emoji30] :*
Martus a weź zatestuj a może jednak coś tam na tym teście wyjdzie
Ewelinka szkoda że ta beta taka mała. Wogole nie rozumiem tych wartosci, nie jest ujemna ale też nie ciąża więc co to oznacza?
Zrobiłam ciacho z malinami, mam nadzieję że nie wyjdzie zakalec [emoji23]
Nic kochana nie oznacza, miałam wiele razy taką betę a ciąży nie było.Nie wiem co oznacza ta beta niestety
Nic kochana nie oznacza, miałam wiele razy taką betę a ciąży nie było.
Nie jest, spokojnie.Z jednej str to dobrze no się bałam ze coś mi jest
Nie jest, spokojnie.![]()
Będzie wszystko dobrze [emoji106] trzymsn kciuki. Ja się o pierwsze dziecko starałam 13 cykli, a z drugą ciąża cztery lata później udało sie już w 3cześć dziewczyny można się przyłączyć ? swoją przygodę z BB zaczełam w 2012 roku kiedy zaszłam w pierwszą ciąże, obecnie synek ma 6 lat. Postanowiliśmy z mężem starania o drugie dziecko ale strasznie się boję, synka bardzo chcieliśmy teraz mi tak jakoś trudniej to przychodzi- boje sie. Mam niedługo 33 lata. jak to było u Was ?