Papillonek1980
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz.Dzień dobry
Zaraz mam prenetalne i troszkę się denerwuje![]()
Witamy.Czesc, mam na imie Ola, mam termin na 3 marca 2019, moge do Was dolaczyc?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz.Dzień dobry
Witamy.Czesc, mam na imie Ola, mam termin na 3 marca 2019, moge do Was dolaczyc?![]()
A może soczewki? Ja używam tych których się nie ściąga na noc i dla mnie są super.Też chciałam laserowo sobie oczka poprawić, ale jakoś waham się [emoji849] z jednej strony super, a jak coś nie wyjdzie to co wtedy? Kasą przepadnie, a ja dalej okulary
Ja jestem zmarzluch, wiec na pewno nie ryzykowalabym przemarznieciem.
I w puchu bym poszla [emoji1]
Na wyjscia w taka pogode mam ponczo flauszowe![]()
WitajCzesc, mam na imie Ola, mam termin na 3 marca 2019, moge do Was dolaczyc?![]()
Każda z nas ma stres przed tym badaniem, będzie dobrzeDzień dobry
Mamy garaz podziemny ;-)W kościele powinno być ciepło bo mury dddllluuuggo się nagrzewly potem imprezka pewnie w lokalu to będzie dobrze. Jedynie zimno w drodze do auta - dacie radę :-)
Czesc, mam na imie Ola, mam termin na 3 marca 2019, moge do Was dolaczyc?![]()
A może soczewki? Ja używam tych których się nie ściąga na noc i dla mnie są super.
Ja nie myślę o korekcji bo ja mam wadę -2,5 to jeśli jest ryzyko, że oni mi zmniejszą tylko do -1 to lipa.Ja używam miękkich juz od kilku lat, okulary to byłam moja zmora... O korekcji też myślalam ale mam jakieś obawy....
Ja na początku też co 2 tyg, ostatnio i teraz mam 3tyg. przerwy i myślę, że od następnej wizyty już co 4 tyg. będzie. Pamiętam, że po 32 tyg. znowu zaczęły się przerwy między wizytami skrócać, na końcu chyba nawet co tydzień, ale ja miałam starzejące się łożysko i nie chciał "przeczekać". A to są prywatne wizyty?Jak ja sie ciesze,ze dzisiaj chłodniej.
Od kolezanki dowiedzialam sie,ze moj gin cala ciaze kobieta kaze przyjeżdżać co 2 tygodnie zdziwilam sie.