Sol
Fanka BB :)
Kochana 4tc1. Super wcześnie.Który to tc?
Na razie spokój ale jak się krwawienie rozkreci to zabierze już wszystkie nadzieję.
Jak będzie jeszcze po co to mam betę umówiona na wtorek i czwartek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kochana 4tc1. Super wcześnie.Który to tc?
Dzięki... No kurcze już nie wiem czy mam wierzyć czy lepiej podejść realistycznie...?
@Mieciu85 jeszcze nie mialam okazji pogratulowac pieknego widoku!!
@Agniecha1508 dobry wynik! Na pewno wiekszosc jak nie wszystkie sa dojrzale!
I napastuj jutro klinike telefonami. Musisz miec informacje. Nie mozesz 5 dni w niepewności siedziec.
@Never give up ale super!!!!!!! Milego klucia
@Sol kochana wez nospe..polez.. moze to jeszcze nie to najgorsze. W terminie @ podobno moga wystapic krwawienia.
Myśl o sobie. Ja też mam taki do doopy dziś dzień i jeszcze to krwawienie chce mnie odrapac z moich marzeń. Zimno. Pogoda do bani..
Chociaż moja malutka jest wesola jak Króliczek duracellauwielbiam ją!
Trzymam kciuki, żeby wszystkie bóle odeszły a Ty masz teraz @?
witaj malutkaZobacz załącznik 891980
Witam wszystkie forumowe Ciocie
Mam na imie Karolinka - przyszłam na świat siłami natury 21.08.2018r. o godzinie 14.52
Ważę 3400 gram, 55 cm, i dostałam 10/10 w skali Apgar.
Jesteśmy już w domku - i uczymy się siebie nawzajem
Dziekujemy za wszystkie dobre i ciepłe słowa.
I prawdą jest to że szczęścia nie można sobie kupić - ale można je sobie urodzić
My po po 6 latach walki doczekaliśmy się tej chwili
I Każdej w Was z calego serca życzymy takiego finału![]()
Dziekuje!
Czytam. Postaram sie cos ze soba zrobic. Bo po ostatnim nieudanym transferze rzucilam sie na gluten i kfc jak glupia.
No właśnie pamiętam, że bierzesz estrofem ale myślałam że końcu @ przyszła.moj @ to dluga historia, nie mialam juz przez ponad 70 dni a wiec wywolujemy. tylko ze na usg to wyglada jak poczatek cyklu a wiec musze brac najpierw estrofem a potem duphaston!! Ogolnie do banimam nadziejr ze przyjdzie jak lekarka zaplanowala i bede mogla zaczac immunosupresje.