Agniecha1508
Fanka BB :)
spróbuj - błonnika witalnegoTo niestety dla mnie odpada ze wzgledu na błonnik jabłkowy, bo zwyczajnie jestem uczulona na jablkaAle sklad ma bardzo ciekawy
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spróbuj - błonnika witalnegoTo niestety dla mnie odpada ze wzgledu na błonnik jabłkowy, bo zwyczajnie jestem uczulona na jablkaAle sklad ma bardzo ciekawy
![]()
Dziekuje że pytaszNevereczka a Ty jak po pierwszych dawkach gonapeptylu się czujesz?![]()
oki - dzieki - moze dobrze radzisz - no to od jutra tylko kwas , mama dha , E , magnez .No właśnie @Agniecha1508 to samo z witaminą D - masz dvitum i w ferti formula (jeśli bierzesz 2x1) łącnie 8tys jednostek. Trochę dużo. Pozmniejszaj już te dawki rzed transferem. Teraz bym się przerzuciła już tylko na jedne witanimy dla kobiet w ciąży (jakiś femibion czy inną pregnę).
Tez tak miałamJa te jutro zaciazambiore tylko estrofem i progesteron i kwas foliowy.
konsultowane z lekarzem- będę żyłaJesssssoKochana, podziwiam, ja bym sie bala ze to wszystko ze soba reaguje w zoladku i zacznie mnie dobijac xD
Oby oby! Ja mam cicha nadzieje ze moja trzecia tez bedzie jak pierwszaDziekuje że pytasz
Bez żadnych zmian,na razie jeden zastrzyk za mną... zaraz będzie szedł drugi w ruch :-)
Mam nadzieję że zniose ta stymulacje tak samo jak poprzednią :-)
Jeśli tak by było to byłoby cuuuudownie![]()
Kurza twarz to jak wy to robicie że nie które chudniecie w trakcie stymulacji???Oby oby! Ja mam cicha nadzieje ze moja trzecia tez bedzie jak pierwszaptzy tej drugiej nie dosc ze miernota z jajami byla to jeszcze cyce jak donice i +3kg, czego dopiero teraz sie pozbylam :/ a przy pierwszej chyba -4kg bylo i czulam sie jak 16tka
![]()
hahahha a w ciechocinku masz samolot na środku gabinetu i jak na niego wsiadasz to pipką centralnie naprzeciwko mężakurde dziwnie tak - jakby mój się rozkładał przed jakąś babą doktorką i jakby ona na moich oczach go czymś smyrała po jajkach to chyba bym jej dała w łeb
![]()
Moj sie na moja prosbe cofa za ta papierowe dyndajace cosie... chociaz dr sie strasznie dziwnie na niego patrzy wtedyhahahha a w ciechocinku masz samolot na środku gabinetu i jak na niego wsiadasz to pipką centralnie naprzeciwko mężakurde dziwnie tak - jakby mój się rozkładał przed jakąś babą doktorką i jakby ona na moich oczach go czymś smyrała po jajkach to chyba bym jej dała w łeb
![]()