Dziewczyny myślicie, że warto testować w 28dc ? Skoro mam 28-29 ? Bo wychodzi, że 28dc mam w środę i mam wolne, więc może bym zaryzykowała ?![]()
ja już bym testowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziewczyny myślicie, że warto testować w 28dc ? Skoro mam 28-29 ? Bo wychodzi, że 28dc mam w środę i mam wolne, więc może bym zaryzykowała ?![]()
Koniecznie [emoji110] [emoji110]Dziewczyny myślicie, że warto testować w 28dc ? Skoro mam 28-29 ? Bo wychodzi, że 28dc mam w środę i mam wolne, więc może bym zaryzykowała ?![]()
Ja też bym testowała. Powinno już być coś widać.
ja już bym testowałatrzymam kciuki!!!
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe przyjęcie
Starszy synek ma 7 lat a młodszy 4 , już się robią takie chłopaczkia ja tak strasznie marzę o córce ..obawiam się że zanim się uda to stworzymy drużynę piłkarską haha.
Testuj !!! Trzymam kciuki !! Powiem Wam ze jesteście bardzo cierpliweja co miesiąc obiecywalam sobie ze czekam do dnia miesiączki a potem jak szalona i tak je robilam
![]()
Wiem trochę co czujesztylko ja mam 3 dziewczynki
tęskno za chłopcem
![]()
Dżasta oczywiście testujteż mnie korci
![]()
Testujcie dziewczyny chcemy kolejnych podwojnych kreseczek [emoji7][emoji4]
No dziewczynki przegłosowane - testuje w środę [emoji173] [emoji7]Koniecznie [emoji110] [emoji110]
Dobra decyzja. Czekamy niecierpliwie na dwie kreseczki.No dziewczynki przegłosowane - testuje w środę [emoji173] [emoji7]
Ja w pracy a od jutra do końca tyg wolne , dowiedziałam się dziś rano [emoji2] wiec mogę testować bez stresu [emoji14]Dobra decyzja. Czekamy niecierpliwie na dwie kreseczki.
Jak Wam mija dzień?
No to super. Idealne warunki do testowania. No i odpoczniesz trochę.Ja w pracy a od jutra do końca tyg wolne , dowiedziałam się dziś rano [emoji2] wiec mogę testować bez stresu [emoji14]