Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak musisz zjeść cos słodkiego lekarz mi tak powiedziałTeż się denerwuje już przed tymi prenetalnymi.. Oby wszystko było dobrze
Powodzenia dziewczyny na swoich wizytach
Jest jakiś sposób żeby rozruszac dziecko przed badaniem? Bo z tego do piszecie to lepiej jak się rusza tak?![]()
J o czymś takim nie słyszałam?!Dzisiaj wizyta w szpitalu w którym będę rodzicciekawe jak taka wizyta wyglada bo narazie wizyty robiłam tylko prywatnie.
12t3d dziecko ma 6cm. O plec pytalam, ale powiedzial ze najwczesniej za 3-4 tygodnie.Super ktory dokładnie tydz, mam nadzieje,ze moj tez 3 d zrobi, chce pokazać rodzicom
Nie za dużo- z umiarem, ale też to slyszalam aby maluch nie spał i sie ruszalTak musisz zjeść cos słodkiego lekarz mi tak powiedział
Ja nawet nie chce oglądać szpitali przed porodem [emoji23]J o czymś takim nie słyszałam?!
Z kim musialas sie umówić na takie spotkanie?
Dokładnie tak najlepiej cukierek działa,za duzo tez zle jak sie ruszaNie za dużo- z umiarem, ale też to slyszalam aby maluch nie spał i sie ruszal
Porod to nieodłączny element ciazy jak ti powiedziala moja polozna [emoji23]Ja nawet nie chce oglądać szpitali przed porodem [emoji23]
To zależy mój był wkurzony że dziecko się ruszalo.. ale jak chcesz rozruszać idź na spacer przed wizytą i wypij sok pomarańczowy cappiTeż się denerwuje już przed tymi prenetalnymi.. Oby wszystko było dobrze
Jest jakiś sposób żeby rozruszac dziecko przed badaniem? Bo z tego do piszecie to lepiej jak się rusza tak?![]()
Ja wlasnie wciagnelam najslodszy batonik z mozliwych I zobaczymy. On mowi ze dziecko super wspolpracowalo bo wszystkie prawie pomiary w 10 minut zrobilismy a potem zasnelo. Mowi ze czasem roznie jest I badnie tra po 2-3h I to normalne , oczywisci z przerwami. Zobaczymy zaraz mam 3 podejscie I jak sie nie uda to mowi ze zostawimy taki pomiar jaki jest bo tez jest dopuszczalny. Chodzi o to ze u mnie dziecko jest glowka w dol a idealnie powinno patrzec w gore gdy sie mierzy przeziernosc. Tylko wynik jest na tyle niski ze roznica 0,2-0,3 nie zrobi roznicy za bardzo.Też się denerwuje już przed tymi prenetalnymi.. Oby wszystko było dobrze