Mieszkam w Irlandiia będę rodzic w mieście Cork.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mieszkam w Irlandiia będę rodzic w mieście Cork.
Czesc, mam na imie Ola, mam termin na 3 marca 2019, moge do Was dolaczyc?![]()
Ja teraz sprawdziłam na poprzednich badaniach 12+6 moja miała 10cm. Aż nie wierzę.Hej, z tego co piszecie to już kawał dzidzi macie ja w 11 t 4 d miałam dzidzie tylko 4,3 cm wiec bardzo malutkie ja a swój wiekzobaczymy jak rośnie ja prenatalne w czwartek i nie mogę się doczekać a Wam dziewczęta powodzenia , poznania płci i miłego dnia życzę
)))
Piszecie o spaniu ja prze ostatni rok o 5 pobudka bo na 6 do pracy teraz na zwolnieniu drugi tydzien i organizm tak przyzwyczajony ze spie max do 8 i to i tak dobrze jestwczoraj poczułam się jakbym gdzies zaspała bo spałam do 9.30 aż byłam w szoku
![]()
Wiecie co, myślałam ze inaczej to będzie wyglądać. Że będę sie tak cieszyć i skakać w gore do nieba. A ja siedzę i się martwię. Boje się o każdy dzień. Tak bardzo chcę być mamą, cieszę się że się udało, mimo różnych przeciwności które zapowiadali lekarze. Chciałabym już żeby był ten marzec.
pozdrawiam z Limerick
U mnie też smarowanie nic nie dalo. Choć jak się człowiek obrzera całą ciążę i tyje na potęgę to nie ma bata musiały się pojawić . Z córa już mi nie wyszły nowe.A u mnie pielegnacja nic, wlasnie w geny poszło
No ja miałam 13+2 i Bobo mił 8.1 cm też usłyszałam że tak na styk.Usg powinno byc miedzy 11 a 13.6 dniem nie później więc dziwi mnie to,ze u ciebie tak pozno, mi lekarz w szpitalu jak mialam 13.4 powiedział,ze to ostatni dzwonek pozniej juz tych wad mozna tak nie rozpoznać jak dziecko rosnie
Nie idź głodna, po prostuJest jakiś sposób żeby rozruszac dziecko przed badaniem? Bo z tego do piszecie to lepiej jak się rusza tak?![]()
U nas w szpitalu raz na kilka miesiecy sa dni otwarte na porodowce.J o czymś takim nie słyszałam?!
Z kim musialas sie umówić na takie spotkanie?
No ja miałam 13+2 i Bobo mił 8.1 cm też usłyszałam że tak na styk.
Rety te skrzydełka z kfc dały mi się we znaki ale przynajmniej normalnie się zalatwilam.