KatiNails
Fanka BB :)
Żeby kolonizowac jelita dziecka dobrymi bakteriami których jeszcze nie ma. Jelita dziecka są 'jalowe'. A dobre bakterie ma każdy z nas w jelitach i pomagają w pracy jelit.A po co te probiotyki się podaje ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Żeby kolonizowac jelita dziecka dobrymi bakteriami których jeszcze nie ma. Jelita dziecka są 'jalowe'. A dobre bakterie ma każdy z nas w jelitach i pomagają w pracy jelit.A po co te probiotyki się podaje ?
Po 10 kropli 2x dziennie[emoji5]Jak dawkujesz ? Bo u nas jest ciągle problem z gazami i zaczyna się robić problem z kupka.. daje trzy razy dziennie 10 kropelek. Mało ?
Ja bym się już nie powstrzymywała tylko powiedziała jej dobitnie co mi nie pasuje , że zachowuje się jak gówniara a nie dojrzała kobieta. Że nie życzysz sobie takiego zachowania , nie będziesz grała z nią w jej grę bo masz duzo ważniejsze rzeczy na głowie , w tym wychowanie jej wnuczki i jeżeli tego nie zrozumie to wniesiesz na nią skargę do sądu. Skoro ma tyle w głowie żeby w ten sposób dokuczać to widocznie ma na tyle wolnego czasu żeby pochodzić sobie na sprawy sądowe a później jeszcze płacić odszkodowanie za nękanie.Nie wiem co mam zrobic..![]()
Wysle ci privJa bym się już nie powstrzymywała tylko powiedziała jej dobitnie co mi nie pasuje , że zachowuje się jak gówniara a nie dojrzała kobieta. Że nie życzysz sobie takiego zachowania , nie będziesz grała z nią w jej grę bo masz duzo ważniejsze rzeczy na głowie , w tym wychowanie jej wnuczki i jeżeli tego nie zrozumie to wniesiesz na nią skargę do sądu. Skoro ma tyle w głowie żeby w ten sposób dokuczać to widocznie ma na tyle wolnego czasu żeby pochodzić sobie na sprawy sądowe a później jeszcze płacić odszkodowanie za nękanie.
Nie znam się na tych wszystkich lekach. W środę pójdę z nią do lekarza bo się biedna męczy. Wyrywa ja to ze snu, denerwuje podczas jedzenia. W dodatku muszę spytać o jej sen, bo w nocy jest okej ale w dzień kręci oczami, ziewa , próbuje usnąć ale broni się strasznie żeby nie spac przez co płacze i jest marudna , a jak uda jej się usnąć to znowu budzi ja bolesne pierdzenie.A nie chcesz spróbować infacolu? Też symetykon i dawkowac można przed każdym jedzeniem
Żeby kolonizowac jelita dziecka dobrymi bakteriami których jeszcze nie ma. Jelita dziecka są 'jalowe'. A dobre bakterie ma każdy z nas w jelitach i pomagają w pracy jelit.