reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochane kciuki mocno zaciśnięte [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

@annemarie współczuję Ci bardzo ale w następnym cyklu wszystko pójdzie jak trzeba [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Mieciu85 dobrze że z krokiem wszystko dobrze a infekcja szybko minie[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@gosia321 kciuki za super wyniki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Ja już się nie mogę doczekać poniedziałku by wiedzieć kiedy ten wielki dzień będzie i zabiorę swoje kropki do domu:)

Dziekuje kochana [emoji173]️. To trzymamy[emoji110] za wielki dzien. Bierzesz dwa maluszki? Ile macie zarodkow bo chyba gdzies mi umknelo.

reklama
No nieeeeeeeeeeeeee!!! A teraz byłaś na naturalnym cyklu?
Czyli podawanie intralipidu teraz na nic poszło? ;/
Nosz kurde ale się zezłościłam ....:mad::mad::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz bylam na @zadnym @ bylam wprowadzona w sztuczna menopauze zeby sie zsynchronizowac z dawczynia. intralipid to najmniejszy problem, nie chcesz wiedziec jaka jestem ja wkurzona:realmad:

Tak jestem już 8 dzień na encortonie
Jeden cykl przeszedł mi koło nosa ale kontynuowal zlecenia Pasnika
Jutro 2 minitoring i mysle,ze poniedziałek lub wtorek transfer jak wszystko będzie pomyślnie
W sumie przy sterydach sie dawki nie zwieksza , zaczyna sie od wysokiej i schodzi w dol.mozna sobie powaznie namieszac , chociaz to nie sa kolosalne dawki,masz opcje Pasnika szybko zapytac?
nie jest to rozstrzygajaca kwestia udanego transferu. Encorton podnosi poziom glukozy i cukru we krwi.a Pasnikile ci przepisal? 10 mg? ja tez tyle mam

W sumie przy sterydach sie dawki nie zwieksza , zaczyna sie od wysokiej i schodzi w dol.mozna sobie powaznie namieszac , chociaz to nie sa kolosalne dawki,masz opcje Pasnika szybko zapytac?
nie jest to rozstrzygajaca kwestia udanego transferu. Encorton podnosi poziom glukozy i cukru we krwi.a Pasnikile ci przepisal? 10 mg? ja tez tyle mam

Ja bym sie trzymala zaleconych 10mg, nie wiem ile w tym jest prawdy, ale zeby nie zaskodzic zarodkowi tez, bo ktos tu pisal, ze steryd moze miec jakis wplyw na serduszko plodu, to pewnie w skrajnych przypadkach ale to nie sa jednak cukierki. Uwazaj tez bo jak na zalaczonym obrazku widac moj organizm sie nie wybronil z infekcji pecherza z czym nigdy nie mialam problemow, wiec zebys sobie nie zaszkodzila trzymaj sie zalecen wujka moim zdaniem.

reklama
Ponawiam pytanie. Jak to jest z wizytami monitorujacymi wzrost jajeczka podczas stymulacji w ciechocinku. Chodzi mi o godz przyjęć. Obojętnie czy wyznaczają jakaś konkretna?

Do góry