reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
Go go Stefan!
My już cię tutaj uwielbiamy!

reklama
Jezu nawet mi tak nie pisz. Bliźniaki to moje marzenie ale skoro pojedynczej ciazy nie donosilam to w podwójnej już by było totalne ryzyko!
Niech będzie jeden, śliczny i zdrowy kropulek i niech tam siedzi w brzuszku na kolejne 36tyg conajmniej i niech nie straszy mamusi!
Bedzie jeden silny gruby dzieciaczek :)

dzoasia a ty znowu zapierdzielas w pracy po 20 godzin ze juz wszystko zapominasz ze zmeczenia ty tam powiedz kierowniczce zeby cie za bardzo nie eksploatowala bo ty zaraz bedziesz super jajka tworzyc [emoji256][emoji256] i niech lepiej ci przedluza ta umowe na stale

Dziekuje kochana
emoji173.png
️. To trzymamy
emoji110.png
za wielki dzien. Bierzesz dwa maluszki? Ile macie zarodkow bo chyba gdzies mi umknelo.
Mamy w sumie trzy ale zdecydowaliśmy że bierzemy dwa gdyby się nie udało zostaje jeden.

@Sol gratuluję pięknej bety ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

@gosia321 super że córcia jest zdrowa❤️❤️❤️❤️

Gratuluję wszystkim tym co się udało i mocno trzymam kciuki za pozostałe ✊✊✊✊✊

reklama
Dziewczyny, może któraś z was miała ten sam problem co ja, bolą mnie pięty mam problem z chodzeniem, pierwsza diagnoza wujka google ostroga piętowa w pon idę do ortopedy ale może wcześniej ktoś opisze swoje przeżycia :)?

Pięty potrafią bolec od chodzenia za długo w zupełnie płaskich sandałach. Podobno stopa woli lekkie podwyższenie z tylu.

Do góry