gosia321
Fanka BB :)
[emoji21][emoji21][emoji21] przykro mi tule mocnoDziewczyny i koniec happy end
Beta 16 .
Jak się ogarnę to wrócę!
Dziekuje za wszystkie miłe słowa !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji21][emoji21][emoji21] przykro mi tule mocnoDziewczyny i koniec happy end
Beta 16 .
Jak się ogarnę to wrócę!
Kochana, jeszcze raz gratulujeI tak sie ciesze!teraz muszę czekać i szukać czy ktoś mi tutaj usg za jakiś czas zrobi....
Na razie cichutko nic nikomu nie mówię i tak jak się ekscytuje to tak samo się boję...
Aga ogromne kciuki za Stefanka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] myslami z Wami [emoji173][emoji173]Hej Kobietki - życzę Wam i sobie w dniu dzisiejszy tylko samych cudownych wieści - bo chyba limit cotygodniowych złych wiadomości już Quwa na ten tydzień wyczerpałyśmy !!! oby ehhh
Ja z nerwów spać całą noc nie mogłam, a gdzie tu do 13 jak zadzwonią co z Stefka /Stefciem.
Mówię wcoraj do M , że ja w poprzednimi życiu musiałam być bardzo złym osobnikiem , że życie tak mnie doświadczaJeszcze jak na złość wczoraj spotkałam koleżankę lat 43 z ogromnym brzucholkiem ciążowym
i mowi , że w trzecim cyklu starań się udało
eeeeeeeee . Dobra koniec mazamia i gderania - moje koty głodne , a one nie winne , ze pani lewą nogą wstała
.
Także ten DUŻO UŚMIECHU RADOŚCI NAM DZIŚ ŻYCZĘ.
Mieciu nie kombinuj za dużo. Gdyby antybiotyki obniżały progesteron to ciężarne dostawałby suplementację. Jeśli bardzo się niepokoisz to antybiotyk bierz w odstępach od progesteronu bo to on jest najważniejszy. Probiotyki zalecają brać choć ja tam nie zauważyłam jakiegoś efektu a kupowałam raczej te bardziej znane typu dicoflor.Dziewczyny, czy jak ja biore ten antybiotyk Nitrofurantoin sie to cos nazywa, to mam brac probiotyk? W ciazy mozna bo nic mi tu nie powiedzieli? A jeszcze mi tak na mysl przyszlo, co prawda mowilam lekarzowi ze po in vitro I na jakich jestem lekach ale ten antybiotyk nie oslabia chyab dzialania progesteronu I estrofemu co? Przyszlo mi po prostu na mysl bo np anytkoncepcji antybiotyk moze oslabiac/niwelowac jej dzialanie I mam nadzieje, ze w tym przypadku tak nie jest.
Dziewczynki przed crio, samych dobrych wiesci [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Hejka
Dzisiaj dzień pełen wizyt przed crio.
@Olk@24, @Szczescie1986 , @NadziejaJest powodzenia dziewczyny, obyście dostały zielone światło na te ostatnie, bo tym razem szczęśliwe transfery. Dajcie znać później jak się sytuacja rozwija. :*
@Gosia892 już połówkowe? Ale że jak? Wow!Miłego podglądania maluszka, pokaż później zdjęcia swojego szkraba. [emoji173]️ Trzymam kciuki za same dobre wieści. [emoji110][emoji110][emoji110]
Kochana dobrze ze juz sie lepiej czujesz emocjonalnie[emoji173] najgorsze sa zawsze pierwsze chwile po zlej wiadomosci, pozniej czlowiek sobie jakos uklada w glowie i mysli nad dalszym planem dzialan. Choc wiadomo, bol zostaje [emoji853]Hej Panciedzisiaj chyba trochę lepiej wiadomo nie skacze z radości ale już nie jestem taka oświata i postanowiłam działać. Dalej mam okropne bóle pewnie organizm chce wydalic kropka
niech to się stanie jak najszybciej i chce już zacząć od nowa... Dzisiaj mam wizytę w klinice zobaczymy co powie mój lekarz. Oby mi dał zielone światło do kolejnego kriotransferu. Wszystkim wam życzę dobrego dnia
![]()
Bardzo mi przykro [emoji20] sciskam Cie mocno [emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczyny i koniec happy end
Beta 16 .
Jak się ogarnę to wrócę!
Dziekuje motylku, masz racje, ale wiesz jak to jest na wszelkie sposoby czlowiek sie zastanawia zeby nie zaszkodzic. Wlasnie zadzwonilam tez do kliniki, maja skonsultowac z lekarzem I oddzwonic, oni chyba mnie tam juz maja dosyc!Mieciu nie kombinuj za dużo. Gdyby antybiotyki obniżały progesteron to ciężarne dostawałby suplementację. Jeśli bardzo się niepokoisz to antybiotyk bierz w odstępach od progesteronu bo to on jest najważniejszy. Probiotyki zalecają brać choć ja tam nie zauważyłam jakiegoś efektu a kupowałam raczej te bardziej znane typu dicoflor.
Przykro mi kochanaDziewczyny i koniec happy end
Beta 16 .
Jak się ogarnę to wrócę!