annemarie
Fanka BB :)
I w dniu transferu i pare tyg jeszcze pozniejDziewczyny jestem na cyklu wspomaganym i biorę progynova to czy w dniu transferu również powinnam je wziasc?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I w dniu transferu i pare tyg jeszcze pozniejDziewczyny jestem na cyklu wspomaganym i biorę progynova to czy w dniu transferu również powinnam je wziasc?
Jaram sie na te Prage jak na swietego Mikolaja,kocham to miastoAnnemarie, swietna wiadomosc, to widac, ze ten wiatr powial jednak w dobra strone, super transfer zbliza sie wiekimi krokami! Przynajmniej pooddychacie Praga [emoji173]️[emoji173]️
Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz dał mi zielone światło mam czekać na okres i we wrześniu znowu podchodzić. Mam takie pytanie bo lekarz powiedział że o musiał być wadliwy zarodek... Miałam podana blastocyste 4AA, zawsze myślałam że jak taki dobry to mniejsze szansę żeby był wadliwyzostały mi jeszcze 3 blastki i tak się boję że one też mają wady. Czy to jest tak że jak ten był wadliwy to reszta z tego protokołu też jest wadliwa? Czu jest tu ktoś po CB której się udało z zarodkiem z tego samego protokołu?
Uwielbiam takie posty [emoji4]U mnie z blastka 4AA transfer sie nie udal, odrazu po miesiącu podchodzilam do crio z blastkami 4BC i 4CC i niedługo obydwie skończą 9 miesięcy [emoji173]
Aha myślałam,ze to tak jak z zastrzykiem końcowym ... w takim razie w dniu transferu biorę i 3 razu dupka ,a widze ze ty kochana masz punkcję w środę i zaraz transfer ? Trzymam kciukasy musi się udac tak dużo przeszłaś ,ze wkoncu Bóg tobie mi i dla każdej z nas pozwoli tulić nasze szkrabkiI w dniu transferu i pare tyg jeszcze pozniejNie wolno takich lekow przerywac
Mój 2 BB się już zadomowił..Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz dał mi zielone światło mam czekać na okres i we wrześniu znowu podchodzić. Mam takie pytanie bo lekarz powiedział że o musiał być wadliwy zarodek... Miałam podana blastocyste 4AA, zawsze myślałam że jak taki dobry to mniejsze szansę żeby był wadliwyzostały mi jeszcze 3 blastki i tak się boję że one też mają wady. Czy to jest tak że jak ten był wadliwy to reszta z tego protokołu też jest wadliwa? Czu jest tu ktoś po CB której się udało z zarodkiem z tego samego protokołu?
Ja też miałam dużo za 1 razem 17 za drugim 13... piękne "okiem" , też nie miałam diet żyłam normalnie , jadłam co chciałam . A ile było zarodków?Dziewczyny tak mowie dzis do M - przed 1 procedurą zero diet , sule jakieś tam zwykłe niszowe - popala£am sobie , kawusie piłam, czasami i pizza była i kfs , nie wspominając o słodyczach - jedny slowem, zycie bylo przyjemnością ! nie udręką i ... komórki piekne i dużo ( laboratorium w klinice zaslabe) wiec zmiana na lepsza klinikę tz. laboratoria bo klinika jako tako nie.
Przy tej - diety srety, suple z górnej półki - kawa czasami , zero czegoś niedozwolone i gowno komorki zlej klasy morfologicznej. Moj gin z poza kliniki obstawia , w duzej mierze zle dobraną symulację. No nic trza obstawiać plan C czyli 3 podejście.
Punkcje ma nasza dawczyniAha myślałam,ze to tak jak z zastrzykiem końcowym ... w takim razie w dniu transferu biorę i 3 razu dupka ,a widze ze ty kochana masz punkcję w środę i zaraz transfer ? Trzymam kciukasy musi się udac tak dużo przeszłaś ,ze wkoncu Bóg tobie mi i dla każdej z nas pozwoli tulić nasze szkrabki
Agniecha ile ty masz lat kochana?Dziewczyny tak mowie dzis do M - przed 1 procedurą zero diet , sule jakieś tam zwykłe niszowe - popala£am sobie , kawusie piłam, czasami i pizza była i kfs , nie wspominając o słodyczach - jedny slowem, zycie bylo przyjemnością ! nie udręką i ... komórki piekne i dużo ( laboratorium w klinice zaslabe) wiec zmiana na lepsza klinikę tz. laboratoria bo klinika jako tako nie.
Przy tej - diety srety, suple z górnej półki - kawa czasami , zero czegoś niedozwolone i gowno komorki zlej klasy morfologicznej. Moj gin z poza kliniki obstawia , w duzej mierze zle dobraną symulację. No nic trza obstawiać plan C czyli 3 podejście.