reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz dał mi zielone światło mam czekać na okres i we wrześniu znowu podchodzić. Mam takie pytanie bo lekarz powiedział że o musiał być wadliwy zarodek... Miałam podana blastocyste 4AA, zawsze myślałam że jak taki dobry to mniejsze szansę żeby był wadliwy :( zostały mi jeszcze 3 blastki i tak się boję że one też mają wady. Czy to jest tak że jak ten był wadliwy to reszta z tego protokołu też jest wadliwa? Czu jest tu ktoś po CB której się udało z zarodkiem z tego samego protokołu?

To jest tak ze zarodki jak przetrwają do etapu blastocysty to znacZy ze są dobre biologicznie, ale nigdy nie wiadomo czy nie są wadliwe genetycznie i czy rozczulają się daleka tak w skrócie. To loteria jak w zyciu - w zyciu tez dużo jest wadliwych i są wczesne ciąże biochemiczne. Szkoda tylko ze u nas ta loteria taka kosztowna....
Odpocznij psychicznie i do roboty we wrześniu!!! ;)

I w dniu transferu i pare tyg jeszcze pozniej❤️Nie wolno takich lekow przerywac
Aha myślałam,ze to tak jak z zastrzykiem końcowym ... w takim razie w dniu transferu biorę i 3 razu dupka ,a widze ze ty kochana masz punkcję w środę i zaraz transfer ? Trzymam kciukasy musi się udac tak dużo przeszłaś ,ze wkoncu Bóg tobie mi i dla każdej z nas pozwoli tulić nasze szkrabki

Dziewczyny tak mowie dzis do M - przed 1 procedurą zero diet , sule jakieś tam zwykłe niszowe - popala£am sobie , kawusie piłam, czasami i pizza była i kfs , nie wspominając o słodyczach - jedny slowem, zycie bylo przyjemnością ! nie udręką i ... komórki piekne i dużo ( laboratorium w klinice zaslabe) wiec zmiana na lepsza klinikę tz. laboratoria bo klinika jako tako nie.
Przy tej - diety srety, suple z górnej półki - kawa czasami , zero czegoś niedozwolone i gowno komorki zlej klasy morfologicznej. Moj gin z poza kliniki obstawia , w duzej mierze zle dobraną symulację. No nic trza obstawiać plan C czyli 3 podejście.(kurcze gdzie ja te wszystkie słomki do napoji z ikei pomieszcze)

Ostatnia edycja:
Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz dał mi zielone światło mam czekać na okres i we wrześniu znowu podchodzić. Mam takie pytanie bo lekarz powiedział że o musiał być wadliwy zarodek... Miałam podana blastocyste 4AA, zawsze myślałam że jak taki dobry to mniejsze szansę żeby był wadliwy :( zostały mi jeszcze 3 blastki i tak się boję że one też mają wady. Czy to jest tak że jak ten był wadliwy to reszta z tego protokołu też jest wadliwa? Czu jest tu ktoś po CB której się udało z zarodkiem z tego samego protokołu?
Mój 2 BB się już zadomowił..
Klasa zarodka klasą , jak mógł mówic wadliwy ? tego nie wie nie badał go , Twój organizm go nie przyjął , on nie przetrwał ,a może lekarz źle dobrał leki? Jakie zostały Ci blastki ??? któraś z nich napewno będzię tą szczęśliwą.

Dziewczyny tak mowie dzis do M - przed 1 procedurą zero diet , sule jakieś tam zwykłe niszowe - popala£am sobie , kawusie piłam, czasami i pizza była i kfs , nie wspominając o słodyczach - jedny slowem, zycie bylo przyjemnością ! nie udręką i ... komórki piekne i dużo ( laboratorium w klinice zaslabe) wiec zmiana na lepsza klinikę tz. laboratoria bo klinika jako tako nie.
Przy tej - diety srety, suple z górnej półki - kawa czasami , zero czegoś niedozwolone i gowno komorki zlej klasy morfologicznej. Moj gin z poza kliniki obstawia , w duzej mierze zle dobraną symulację. No nic trza obstawiać plan C czyli 3 podejście.
Ja też miałam dużo za 1 razem 17 za drugim 13... piękne "okiem" , też nie miałam diet żyłam normalnie , jadłam co chciałam . A ile było zarodków?

Aha myślałam,ze to tak jak z zastrzykiem końcowym ... w takim razie w dniu transferu biorę i 3 razu dupka ,a widze ze ty kochana masz punkcję w środę i zaraz transfer ? Trzymam kciukasy musi się udac tak dużo przeszłaś ,ze wkoncu Bóg tobie mi i dla każdej z nas pozwoli tulić nasze szkrabki
Punkcje ma nasza dawczyni❤️Jeszcze nie dziekuje❤️❤️Transfer w sobote albo poniedzialek❤️❤️
Estradiol dba o twoje endometrium zeby ladnie roslo, bylo dobrze ukrwione i rozniez odzywia twojego kropka.

reklama
Przy tej - diety srety, suple z górnej półki - kawa czasami , zero czegoś niedozwolone i gowno komorki zlej klasy morfologicznej. Moj gin z poza kliniki obstawia , w duzej mierze zle dobraną symulację. No nic trza obstawiać plan C czyli 3 podejście.
Agniecha ile ty masz lat kochana?

Do góry