dżoasia
Fanka BB :)
i sobie samej - zapomniałaś dodaćChyba że którejś się trafi pojedyncza ciąża a drugiej bliźniacza[emoji14]
Oj życzę Wam tego dziewuchy z całego [emoji7][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i sobie samej - zapomniałaś dodaćChyba że którejś się trafi pojedyncza ciąża a drugiej bliźniacza[emoji14]
Oj życzę Wam tego dziewuchy z całego [emoji7][emoji173][emoji173]
Ja jak dalej tak pójdzie to będę miała na mordzie zamiast uśmiechu to pełno pryszczy... No masakra [emoji35] [emoji19] [emoji33]@dżoasia och Ty szalona kobietochyba musze wykrzesac skads dawno niewidziane poklady optymizmu zeby Ci dorownac.
@Never give up 3...2...1.... choroba morska start!
Nie wiem dokładnie jeszcze Asiu ale najprawdopodobniej od 8.09 startuje z właściwą stymulacja ;-)@Kurcia trza się trzymać nadziei rękami i nogami!!
@Never give up kiedy zaczynasz właściwą stymulację?![]()
Nie wiem, czy to masz od gonapeptylu czy od antyków bardziej. Mi nic nie jest, wręcz po gonapeptylu chodze jak mały samolocikJa jak dalej tak pójdzie to będę miała na mordzie zamiast uśmiechu to pełno pryszczy... No masakra [emoji35] [emoji19] [emoji33]
Mam twarz jakiej nawet w wieku dojrzewania nie miałam i nie wiem czy mogę taka mieć po tym gonapeptylu... :/
aaaaa, może być i bez antyków, spokojna twojaNie wiem dokładnie jeszcze Asiu ale najprawdopodobniej od 8.09 startuje z właściwą stymulacja ;-)
Poza tym dziwi mnie mój protokół... bo wy mówicie o antykach, gonapeptylu i dalej to już wiadomo, każda ma co innego.
A ja zaczęłam od 20dc gonapeptylu, miesiączka ma przyjść i pewnie około 4-7dc start stymulacji...
Tak tak!!!! Chce dołączyć do grona brzuchatychi sobie samej - zapomniałaś dodać![]()
No myślę się Bartek wie co robiaaaaa, może być i bez antyków, spokojna twoja![]()
Miałam podobny protokół. Czyli od 18 dc dostałam gonapeptyl który zażywałam prawie do punkcji, całą ampułkę. Otrzymałam gonapeptyl bo u mnie była torbiel czynnościowa, która w 2 dc nadal była ale podobno mała i nieczynna hormonalnie. Od 2 dc jeszcze menopur przez 12 czy 13 dni.Nie wiem dokładnie jeszcze Asiu ale najprawdopodobniej od 8.09 startuje z właściwą stymulacja ;-)
Poza tym dziwi mnie mój protokół... bo wy mówicie o antykach, gonapeptylu i dalej to już wiadomo, każda ma co innego.
A ja zaczęłam od 20dc gonapeptylu, miesiączka ma przyjść i pewnie około 4-7dc start stymulacji...
No to ja pewnie dorzucę menopur coś około 5dc...Miałam podobny protokół. Czyli od 18 dc dostałam gonapeptyl który zażywałam prawie do punkcji, całą ampułkę. Otrzymałam gonapeptyl bo u mnie była torbiel czynnościowa, która w 2 dc nadal była ale podobno mała i nieczynna hormonalnie. Od 2 dc jeszcze menopur przez 12 czy 13 dni.
Omg 1 września? Niezła data - tak jak u mnie 11 wrześniaNo myślę się Bartek wie co robi
Ja wcześniej tak nie miałam na twarzy ale może to połączenie leku że zbliżającą się @
Będę żyć chociaż jutro chciałam ładnie wyglądać bo mamy 6 rocznicę ślubu z mym lubym![]()