reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Aha i ja też zaczęłam łykać mące bo jest chawalona na innych forach tak jak indyjski zen szeń. Może to śmiesznie zabrzmi ale my z mężem przed pierwszym jak teraz przed drugim nie jedliśmy drobiu. Znajomi, lekarze fora radzą nie jeść bo anytybiotyki którymi jest faszerowany zaburza owulację a i mężczyzn spowalnia nasienie.
Nie wiem ile w tym prawdy...
Ale znam pare ktorej dieta duzo pomogla [emoji1]
Powiedziała że jest "ładne"
Tez tak mi moja powiedziala, ale opisala co i jak... A u drugiego bylam miesiac pozniej bo na konsultacje wyslala to mowil ze mam mie takie kak powinnam...

reklama
Tak....180 zł co wizytę :-/ a chodzę na.monitoring :/ i w sumie nie jestem do.końca zadowolona...trzymam się jej tylko dlatego że.mam dostać pregnyl w październiku ...i to jest.moja nadzieja.że.może z tym zastrzykiem się uda
To tyle placisz co ja...
A monitoring z tego co wyczytalam to 50zl... Pojde to zobaczę

To zazdroszcZę...u mnie minusem jest to że nie bardzo mam wybór w lekarzach...a jak chce do innego miasta to wyjdzie na jedno bo trzeba doliczyć paliwo..no ale zobacZę daje sobie czas z nią do listopada potem będę już chyba szukac kogoś innego
a dobrze kojarzę ze jestes z okolic ZG ? Moge zapytac do kogo chodzisz ?

reklama
Do góry