reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jak tam wieczór dziewczyny ?

U mnie jeszcze niecała godzinka i do domu. Padam już dzisiaj na twarz , a jutro ranna zmiana [emoji53]

Jak tam wieczór dziewczyny ?

U mnie jeszcze niecała godzinka i do domu. Padam już dzisiaj na twarz , a jutro ranna zmiana [emoji53]
Ja właśnie szukam pomysłu na sałatkę do pracy i nie wiem co zrobic. Może macie coś sprawdzonego czym się najem a jest dietetyczne. Mam ochotę na sałatkę z kaszą bulgur którą uwielbiam

Ja właśnie szukam pomysłu na sałatkę do pracy i nie wiem co zrobic. Może macie coś sprawdzonego czym się najem a jest dietetyczne. Mam ochotę na sałatkę z kaszą bulgur którą uwielbiam
Tez uwielbiam kasze bulgur[emoji5] jem czesto z warzywami[emoji5]
Ja dzis zrobilam kotleciki z kaszy kuskus i pieczarek pycha[emoji5]

Zielony ogórek, papryka suszone pomidory
Fajna sałatka z kuskusem ale myślę że może być i bulgur : pół szklanki kuskusu zalewam pół szklanki wody i łyżeczka soli czekam aż nasiąknie kroje 6 pomidorów suszonych ze słoiczka dodaje do ciepłej kaszy plus 4 łyżeczki tej zalewy z pomidorów do zimnej już kaszy dodaje pokrojony w kostkę zielony ogórek ze skórka i paprykę mieszam przyprawiam do smaku na górę feta i zajadać można też jakąś zielenine dać ale ja nie lubię ;)smacznego

Tez uwielbiam kasze bulgur[emoji5] jem czesto z warzywami[emoji5]
Ja dzis zrobilam kotleciki z kaszy kuskus i pieczarek pycha[emoji5]
Ja od czerwca próbuję zrzucić trochę kilogramów, zrezygnowałam z kanapek w pracy na rzecz sałatek :) ale teraz mam lekki kryzys :p Robię z makaronem razowym, mozzarella, suszonymi pomidorami i słonecznikiem :)

Ja od czerwca próbuję zrzucić trochę kilogramów, zrezygnowałam z kanapek w pracy na rzecz sałatek :) ale teraz mam lekki kryzys [emoji14] Robię z makaronem razowym, mozzarella, suszonymi pomidorami i słonecznikiem :)
Ja od czerwca, od kiedy dowiedzieliśmy sie z moim mezem o Jego slabych wynikach to przytylam ok 4 kg![emoji20]
Normalnie zajadam stres! Jest mi z tym strasznie złe. Sama ze soba zle sie czuje

reklama
Do góry