• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
@liczba ty już w domku? Czy jeszcze Cię trzymają. Może od rodzinnego dostaniesz skierowanie na część badań. Może nie wszystkie trzeba robić na już.

Nie w domu. Juz zaczety 11 tydzien wiec musze miec te wszystkie badania. Jeszcze sie okaze, ze bede musiala sama sie 'diagnozowac' bo oni zrobili mi dzisiaj juz tylko crp, zeby sprawdzic czy spadło po tym losowym antybiotyku. Jak tak to jutro pewnie dom, jesli nie to jak mnie wypisza tez sie nie zdziwie. Przeraza mnie, ze kiedys bede musiala rodzic zapewne w tym szpitalu, bo do jakiś pozornie lepszych jest ponad godzina drogi wiec z tym roznie bywa

Nie w domu. Juz zaczety 11 tydzien wiec musze miec te wszystkie badania. Jeszcze sie okaze, ze bede musiala sama sie 'diagnozowac' bo oni zrobili mi dzisiaj juz tylko crp, zeby sprawdzic czy spadło po tym losowym antybiotyku. Jak tak to jutro pewnie dom, jesli nie to jak mnie wypisza tez sie nie zdziwie. Przeraza mnie, ze kiedys bede musiala rodzic zapewne w tym szpitalu, bo do jakiś pozornie lepszych jest ponad godzina drogi wiec z tym roznie bywa
Na oszczędnościach jadą. [emoji53] przykre. A wyniki posiewu już są? Jak wyjdziesz to możesz jeszcze spróbować gdzieś no przychodni się udać może jakoś Cię wciska jak przyjdziesz z wpisem ze szpitala...

reklama
Na oszczędnościach jadą. [emoji53] przykre. A wyniki posiewu już są? Jak wyjdziesz to możesz jeszcze spróbować gdzieś no przychodni się udać może jakoś Cię wciska jak przyjdziesz z wpisem ze szpitala...

Nic nie wyszlo z moczu i posiewu wiec stan zapalny wynika z czegos innego. Ampicyline biore, zobaczymy. Te badania zleca mi lekarze tylko Ci ktorzy przyjmuja w szpitalu juz dzwonilam po innych przychodniach. Tutaj terminów brak. Wypis nic nie pomoze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry